Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczesciara

Czy 36 dniowy cykl jest normalny ?

Polecane posty

Gość bua
Przede wsztstkicm u kobiet w ciązy nie ma okresu. I to przyjmujemy za oczywiste. Ja pisze tylko to co czytałam, absolutnie nie mam takich doswaidczeń. Pisza dziewczyny ze zdarza sie ze kobiety w pierwszych mieś ciaży w terminie miesiaczki mają plamienia-niektórebiora to za okres i stąd taie historie że czytamy iz jakas tam Pani była w ciązy i mialą okres. Agniesui a co z tymi tabsami? Co się stało?

Najpierw krwawienia przed miesiączkami. Okazało się, ze to nie wina hormonów jak mój poprzedni lekarz sugerował, tylko malej nadzerki. Do tego dlugie cykle, które moga być bezowulacyjne. I to mnie najbardziej przeraza. Teraz skąpe miesiaczki. Masakra

Ostatnio jak pisałam wczesniej m.oj cykl sie skrocił, ale lekarz powiedział, że to moze byc bodziec na leczenie. Nie wiem co mam myslec. Po malu wpadam w paranoję.

Gdybym wiedziała, że tak będzie i że zajść w ciążę nie jest tak łatwo jak większości się wydaje to bym się 15 razy zastanowiła zanim zaczełabym brac tabletki

Gość bua
? ale w jakie materii? ze niepotrzebnie schizujesz?

Gość bua
Agniesia, a moze powinnas zrobic sobie badanka hormonalne?

już robiłam. wszytkie były w normie. Dlaczego schizuję? Bo tak bardzo chce mieć dziecko, ze doszukuje sie objawów, ktore moga świadczyc o mojej bezpłodności (może to zbyt mocne slowo)

Gość bua
A dawno temu skończyłąs brać tabsy Moze organizm nie powrócił do normy?

przepraszam musze teraz wyjsc. jak bedziesz chciała ze mna jeszcze porozmawiac, to będę poźniej Pozdrawiam

Gość bua
ok agniesia, jakby co to odzywaj sie na moje gg 9502582. Pogadamy.

Gość bua
Agniesia, ja zaraz zmykam, nie wiem czy sie nam dziś uda złapac na gg. W kazdym razie jesli boisz się że masz cykle bezowulacyjne to spróbuj mierzyc tempke. Jak bedziesz u ginia to zapytaj co on sadzi na temat ziołowego leku o nazwie Castagnus. Co prawda niby działa na obniżenie prolaktyny ale w ulotce pisza że regulije cykl. Nie wiem, może można bedzie spróbować.To takie wolne myśli które błąkaja mi sie po głowie. Ja w sumie nie miałam jak narazie wiekszych problemów(czasowa bezpłodność, ale odwracalna), nie staram sie o dzidzie i wogle więc trudno mi cokolwiek powiedzieć. Ala jak mnie złapiesz na gg to chętnie z Toba pogadam. Pozdrawiam.

Gość lek med
castagnus i KONIECZNIE magnez z wit B6-przez kilka mieisęcy

Gość bua
Lek med, czy moze jestes z wątku o naturalnych metodach? Bardzo chciałabym pomóc Agusi, tylko jak?

Gość lek med
jestem przeczytałam pobieznie moze nie wszsytko-jedyna rada to mierzyć temp i wszystko bedzie jasne

Gość lek med
to jest normalnie paranoja-dziewczyna sie boi lekarzv niby tez sie boi ze ona moze miec kłopoty-zleca nawet badania hormonlane ale o ile zrozumiałam mierzenia temp,jej nie zalecił-to jest wyraz okropnej ignorancji ze strony lekarzy serio serio!

Gość bua
Tez tam myśle. Ja mierze od pól roku, miałam cykle bezowu przez hierprolaktynemie. trraz jest już ok i dzieki tym pomiarom wiem że owu wróciła.Czytam watek o metodach naturalnych, sporo sie dowiedziałam:-).

Gość lek med
tak uważam ze to jest bardzo dobry topik bardzo konkretny przynajmniej od czasu kiedy straciły sie z tamtąd osoby którym mierzenie temp wydaje sie poświęceniem ;)

Gość lek med
stamtąd ;-/

Gość bua
Fakt:-)

Gość bua
Pani doktpr-nie wiem czy moge się tak zwracać? Mam pytanko w takim razie do Pani-jeśli Pani jeszcze tu zajrzy. Biore Bromocorn,niedawno zaczełam brać wit. B complex- czy to mozliwe czy tylko jakiś dziwny zbieg okoliczności,ale bolała mnie po niej głowa. Sama nie wiem co mysleć-w sumie to moge wymyslic sobie kilka przyczyn bóli głowy- polip w zatoce szczękowej, czy chociazby ten Bromocon(chociaz od kilku miesięcy raczej nie mam już skutków ubocznych). Wit B odstawiłam, ale zastanawiam się czy to możliwe.

Gość lek med
spoko ale moze byc mniej oficjalnie-anka jestem-stawiam na brom... B6 raczej nie .

Czajka, jestes??? Mam do ciebie pytanka... Pozdr. dla lek med:)Szkoda, ze na topiku o metodach naturalnych przycichlo...

Gość bua
OK, nie ma sprawy:-) Dzięki.

Gość Aga B.
Witam Was serdecznie. Jestem 28-latka. Od kilku msc. staramy sie z męzem o dzieciatko ale jakos nam nie wychodzi. Na ogól miewałam cykle max. 33 dniowe, obecnie przedłuzaja sie do 38. Martwię sie. Z pomiarem temp. mam problemy poniewaz pracuje na nocne zmiany i to wszystko zakłóca. Czasem jak widze kolejna kolezanke z brzuszkiem to łezka kreci mi sie w oku. Miesiaczkuje regularnie/ z małymi wahaniami 35-38/. Mam nadzije , że wszystko jest ok. Pozdrawiam Was serdecznie.