Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krachalika

za duzo spie

Polecane posty

Gość krachalika

czy to normalne:( spalam w sobote od 8 rano bylam po nocce w pracy do niedzieli do 6 rano:( bylam wyspana na maksa a jednak w niedziele o 14 znowu dopadlo mnie i poszlam spac wstalam dzis o 5 . Czy to moze jest cukrzyca ,ze tyle spie:(???

Pewnie praca na noce jest przyczyna, cięzko jest odespać noc w ciągu dnia, dlatego organizm nadrabia. Też miałam propozycję pracy z nocami włacznie, ale nie dałam rady :O...

Gość krachalika
ale to jest moja ulubiona zmiana:) nienawidze rannych zmian wtedy to dopiero jestem caly czas nieprzytomna:(

Gość entliczek
a jesz duzo nabiału??

Gość to jest skutek rozregulowanego
organizmu.Poza tym zamiast gdybac nad tym co ci jest i dlaczego - zrob badania krwi - na pewno wszytsko masz w normie.Ja np wczoraj polozylam sie spac przed 22.00 i spalam dzisiaj do 12.00:o Ale nie uwazam zeby to byla cukrzyca- caly dzien mi sie chce spac i jestem "zmeczona" - a to dlatego ze za duzo spac tez nie mozna:o

Gość jak się za długo śpi to potem
jest sie niewyspanym i zmęczonym:-oZa długo spac tez nie można,optymalna ilosć snu to ok.8 godzin.Kiedys spalm ponad 12 i obudział sie cała połamana,byłam spiaca i zmęczona,nic mi sie nie chciało chociaz teoretycznie powinnam byc wyspana skoro spałm tyyyyle godzin:-PJak sie ok.8-9 godizn to jest w sam raz,jak spię więcej to jestem potem nie do życia:-o