Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Łukaszka

PIELUSZKI PAMPERS 2 MINI 3-6 KG... CZY SĄ DOBRE???

Polecane posty

Gość mama Łukaszka

Witam Mam małego synka i do tej pory używałam pieluszek Huggis Soft&Dry ale teraz kupiłam na Allegro paczke Pampersów (skusiła mnie cena... 35 zł za 80 szt.)... Czy te pieluchy są dobre? Z góry dzikuję za odp.

Ja cały czas używam pieluch Pampers i jestem z nich bardzo zadowlona:)

te na rzadką kupkę odparzały , siateczka się przyklejała do pupy

Używałam Huggies i Pampers. Niestety, Huggies (MOIM ZDANIEM!) nie są chłonne. Poza tym, co kilka dni dziecko miało początki odparzenia pupy. Przy biegunce, każdorazowo oprócz pieluch musiałam zmieniać też body i śpioszki. Do Pampersów nie mam żadnych zastrzeżeń. Dla nas sa idealne.

Rafinka ma rację,te 1 co niby chłoną rzadką kupkę przyklejają się do pupci ale 2-i czyli te co Ty masz są super

ja od poczatku uzywam Pampersy i jestem zadowolona, nawet te którechłoną kupkę moja córcia nigdy nie miała odparzeń i nigdy siateczka nie przykleiła sie do pupy - tak było u mnie ( zmieniałam je po kazdej kupce ok. 11 razy na dobe )

moja corcia ma 22 mies. i od poczatku uzywam Pampersow, sa naprawde super, wyprobowalam tez inne pieluszki ale Pampersy sa najlepsze!!!!!!polecam!!!!!

ja tylko kupuje pampersy i sa najlepsze.Owszem sprawdziłam inne ale njie jestem z nich zadowolona.Dlatego polecam