Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciągle szukam

KONIN-DOBRY GINEKOLOG LUB SPECJALISTA OD NIEPŁODNOŚCI

Polecane posty

Gość Ciągle szukam

SZUKAM PILNIE

Gość a konkretniej

Gość szom.kolsa
myślę, że lepiej byłoby podjechać do poznania do dr bruszewskiego

bardzo dobrym lekarzem i godnym polecenie jest dr Kubiak, ma duże doświadczenie, jest dobrym i sprawdzonym diagnostą, poza tym ma jeden z najlepiej wyposażonych gabinetów w nowoczesne sprzety więc dlatego też ma tyle pacjentek

popieram, dr Kubiak to świetny specjalista, może nie jest zbyt ekspresyjny ale jest świetnym fachowcem i zna się na rzeczy a to najważniejsze.

moja siostra u niego rodzi i była bardzo zadowolona z jego profesjonalnego podejścia do pacjenta, jest świetnym diagnosta i bardzo dobrym lekarzem, także warto się do niego wybrać bo gość zna się na rzeczy

Gość kanarkowa7878
sympatyczny lekarz, zgadzam się z przedmówcą, zna się na rzeczy, konkretny ale miły. Przynajmniej ma sie pewność, że jego leczenie to nie pieniądze wyrzucone w błoto.

Gość rainbowrain
no tak dr Kubiak jest super, poza tym wiecie ważne jest też to, że sprzęt, na którym pracuje jest bardzo nowoczesny a to jest też dość istotne.

Gość jane237
Kilka moich koleżanek dojeżdża właśnie do Poznania, ale w sumie problem niepłodności mnie nie dotyczy i nigdy nie wybierałam ginekologa pod kątem jej leczenia. Myśle, ze warto pójść do kilku, porównać, aż trafi się na dobrego. Ja byłam o dr Namysła, Kubiaka a na końcu u Przybylskiej-Malinowskiej. U każdego było inaczej, ale nie odkryłam jakich niekompetencji itp., po prostu co jakiś czas chciałam zmienić Gina na innego.,