Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabita deska

no i co zrobic teraz? pytanie do kobitek ktore maja doswiadczenia z zabiegami

Polecane posty

Gość zabita deska

kosmetycznymi.. mam problem.. moja skora jest dziwna..czasem pojawialy sie u mnie wypryski( mam cere mieszana)..i pco (stad moje problemy ze skora)..wagry.. sama zepsulam sobie cere intensywnie i za czesto oczyszczajac mechanicznie..no ale coz.. stalo sie.. moja buzia ma teraz pelno przebarwien..rozszerzone pory i wagry.. chce udac sie do kosmetologa( nie kosmetyczki bo nie bardzo wierze umiejetnosciom tych kobiet.. wole oddac buzie w rece fachowca po studiach).. na jakis zabieg.. moze mikrodermabrazja? albo blue peel.. sama nie wiem.. chcialabym przed wizyta miec jakies ogolne pojecie o tym.. macie moze jakies doswiadczenia? ( oprocz tego ze mam skore mieszana, sklonna do blyszczenia sie w strefie T to dochodza do tego bardzo kruche naczynka..)

Gość do dermatologa marsz

stosowałam kwasy (dermiki) w salonie kosmetycznym i muszę przyznać, że pory są mniejsze a skóra gładsza, codziennie przemywa się skórę tonikiem i nakłada żel, żeby przyzwyczaić skórę i tak co 1.5-2 tyg chodzi się na mocniejsze kwasy do kosmetyczki (miałam jak na razie 2 razy i choć z moją buźką nadal nie jest za ciekawie to poprawa jest:) )