frustracja 0 Napisano Luty 20, 2006 zakładam topic bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tych kosmetyków a nie wierzę, że żadna z \'uzależnionych\' od pielęgnacji swoich włosów jeszcze niczego z tej serii nie używała(lub o tym myślała)...generalnie b. kuszą mnie te kosmetyki (na chwilę obecną mam fluid prostujący i ujarzmiający włosy i jestem z niego b. zadowolona) mam przetłuszczające się, farbowane(czekolada) krótkie włoski, zastanawiam się nad kupnem: * mleczka chroma reflect/maska rozświetlająca/krem - czy nie obciążają za bardzo włosów? moje włosky straciły połysk i chciałam dodać im życia :) * szamponu Bain VolumActive, Resistance - ale on jest do cienkich i delikatnych a ja mam raczej grube i przetłuszczające się (=przyklapnięte) * szampon DERMO-CALM do mieszanych... stosowałyście cokolwiek tej serii L\'oreala? chodzę do salonu Kenzo i oni używają tych kosmetyków i nie dość że slicznie pachną to jeszcze włoski po nich są takie mieciusie jak kaczuszka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach