Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakira78

kolezanka obrabia mi tylek i sieje ploty

Polecane posty

Gość szakira78

sytuacja jest bardzo niemila dla mnie,przyplacam to silnym zdenerwowaniem kazdego dnia,doszly wymioty na tle nerwowym.Kierowniczka mnie nie lubi gdyz kiedys zranilam sie w pracy przez jej zlekcewazenia,ona miala po tym incydencie nieprzyjemnosci.Teraz kiedy mam problemy z ta kolezanka kierowniczka bagatelizuje moj problem,udaje ze nie ma problemu albo staje za jej strona,obraca kota ogonem zeby bylo tak:ze ja przychodze do niej z problemem a w rozmowie ona robi tak, ze to ja jestem problemem!zwolnic sie z tej pracy,czy dla spokoju dawac sie ponizac? p.ps pracuje w mojej pracy na dobrych i korzystnych warunkach,ale jest jedno"ale"niechec kierowniczki do mojej osoby!

Smiechu Warta jak ciebie nie obchodzi to sie nie udzielaj!

A do szakira78:Ja bym je na twoim miejscu olala albo wez ta kolezanke kiedys na strone i jak nikt nie bedzie widzial to powiedz ze jej wszystkie piora ze lba powyrywasz jak jeszcze cos na ciebie bedzie wymyslac.A nie zdrowiem za takie glupoty przyplacasz.

Gość BAKI
Wszedzie sa czarne owce, nie warto sie tym przejmowac - POZDROWIAM

Gość shakira78
ale to juz wychodzi poza granice normalnosci..

Gość po jednym i po drugim
toczysz pianę i dajesz sie jej wodzić na smyczy (bo ulegasz jej prowokacji) o czym najlepiej świadczy ten wątek). Spuść po niej wodę, ignoruj na wszystkie możliwe sposoby i na pewno nie zwalniaj się z pracy. Wtedy dopiero zrobiłabyś jej dobrze.

Gość shakira78
up

Gość co miałaś z polskiego
??

Gość olewaj ją
i wszystko wykpiwaj. śmiech jest najlepszą obroną.

Gość shakira78
mnie chodzi o to jak zahowuje sie kierowniczka,zadnego poparciau niej nie mam,zajdzie jakis problem ona nigdy nie stanie za moim dobrem..

Gość olewaj ją
i nie musi. to nie twoja matka. zachowuj się asertywnie a w sytuacjach nieoficjanych - wykpiwaj.

Gość piszesz jak analfabeta
to i nie dziwota, że Tobą pomiatają

Gość na czym polega Twoja praca
? do tego wyżej -> może dziewczyna pracuje fizycznie. nie każdy musi być literatem. nieumiejętność ładnego wyrażania swoich myśli nie jest powodem do braku szacunku.

Gość nikt nic nie musi
można być trwałym bezrobotnym kloszardem - droga wolna. P.S. Skąd domniemanie że jestem mężczyzną?

Gość taki szowinizm gramatyczny
nie ma to związku z płcią określanego. w sumie... można być trwałym bezrobotnym kloszardem i na dodatek literatem *. to chyba nie jest szczególnie dochodowe zajęcie... _______ *por. norwid

Gość shakira78
i jak to sie ma do mojego problemu?

Gość do TEGO powyżej
chyba jednoznaczne wskazanie płci?

Gość idź pod most tam Twoje miejsce

Gość taki szowinizm gramatyczny
TEGO, kto się wypowiedział. elipsa. 💤

Gość kryptoszowinizm
"Jaki jest Twój stosunek do murzynów i dlaczego ich nienawidzisz?"

Gość sam1
do shakira 78: pusc plotke ze ktos widzial kolezanke razem z kierowniczka jak sie obsciskiwaly kolo tego najwiekszego klubu dla gejow a pozniej po wymianie sliny podeszla do nich trzecia kolezanka i razem wesolo odeszly w strone kolezanki bloku. Nie wiesz co masz o tym sadzic i chcialas porozmawiac z kolezanka na drugi dzien ale gdy zadzwonilas z rana to odebrala kierowniczka i sie rozlaczylas. Wsiadlas w samochod bo to doslownie w glowie sie nie miescilo i ruszylas pod jej dom zeby sie przekonac na wlasne oczy. W momencie gdy zachamowalas twoje wszystkie podejrzenia sie sprawdzily,otoz przez okno w jej domu widzialas jak kierowniczka na nago posowa kolezanke walkiem do ciasta a ta trzecia kreci kamera. Nie wiesz co teraz zrobic ale ci sie wydaje ze kierowniczka i kolezanka sa jakby razem i to na tobie sie odbija.

Gość twinunnnia
zrob jej to samo obgadaj ja tez