Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

Dermablend -używał któś jakiegoś podkładu z vichy??

Polecane posty

Jak tak to proszę o komentarz, recenzję coś w tym stylu proszę o szybką odpowiedź...

Gość ja i dla mnie
Dermablend jest zbyt ciężki i jednak jest troche efekt maski. Szkoda mi wyrzucić, więc na dloni mieszam go z kremem i dopiero wtedy nakładam. Poszukaj próbek zanim kupisz.

dzięki....a zna ktoś jakiś inny dobry podkład do skóry z wypryskami tuszujący zaczerwienienia ?? cena raczej nie gra roli (ale bez przesady):D

Gość samoopalacz

a może Colorstay Revlon? Jedyny minus to tzreba go bardzo szybko nakładać bo dość szybko zastyga na buzi...ale dzięki temu jest nie do zdarcia...

Gość Colorstay Revlonu
to zalezy czy jest nie do zdracia ... ja go stosowałam i powiem szczerze ze zadna rewelacja ... chociaz to moze była kwetia złej bazy ... dlatego podkład wycierał sie szybko ... teraz mam mf lasting performance i powiem szczerze ze jestem zadowolona

Gość jak podkład dla mnie
Ja mam trądzik raz jest lepiej, a raz gorzej, czasem uda mi się to g... wyleczyć, ale potem znowu wraca. Stosowałam Unifiance LRP i przyznam, że to jeden z najgorszych podkładów jakie w życiu używałam. MOja skóra jest wybitnie tłusta, a zbytnio matowiona przybiera postać sucho-tłustej. Ten podkład powodował, że świeciłam się jak latarnia, wszelka suchość była widoczna ze zdwojoną siłą. Już go więcej nie kupię. Teraz mam Lasting Performance, oczywiście, że świecę się jak neon, ale na pewno jest lepszy i lżejszy od Unifiance, mimo wszystko nadal szukam ideału. Jaki podkład jest dobry do bardzo tłustej skóry?? Boję się, że podkłady Vichy są podobne do LRP. Colorstay niestety ciężko się nakłada, sama nie wiem co kupić:(