Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaa

Z blondynki na czekoladke

Polecane posty

Gość izaaaaa

Dziewczyny Mam obecnie blind farbowane pasemka i ok.3 centymetrowy odrost w jasnym odcieniu(nie chamski czarny) Bardzo chciałabym sie przefarbowa na brąz a konkretnie myśle o farbie WELLA "mleczna czekolada". Czy któraś z Was już zmieniała kolor na taki albo podobny z włosnów rozjaśnionych i co Wam wyszło na glowie? Pozdrawiam i zgóry dziękuje za wszystkie porady

Gość madzieeek
O właśnie - pisać, też jestem ciekawa ;)

Gość twinunnnia
tylko dobry fryzjer kochana

Hejka własnie ja też o tym myślę :) jestem ciekawa opinii ale ja chyba do fryzjera pójdę :) Naturalny mam ciemny blond wpadający w brąz ale na zewnątzr pasemka blond - juz od kilku lat robię :)i podejrzewam ze i tak wyjda jak zacznie się farba spłukiwać brązowa ale może niech ktoś powie jak to jest :)

No nie wiem, raczej sama nie ryzykuj, bo czekolada to napewno Ci nie wyjdzie

Gość izaaaaa
Chyba faktycznie tylko fryzjer doradzi.Ja miałam ostatnio oprócz samych blond dodane brązowe pasemka i faktycznie poparu myciach zmywa sie.Ale nie dokońca.Więc myśle że jak fryzjer sam zafarbuje 1szy raz topotem już będzie można samemu próbowa bo ten kolor będzie sie już tylko utrwalał.:)

Iza jak zrobisz to daj znac jak to wyglada i ja to samo zrobię :) ale za jakis czas dopiero pójdę do fryzjera ;)

eee od razu do fryzjera i 100 zl w plecy :P ja miesiac temu dokonalam tego cudu sama w domku wlasnymi rekami (z blondu na ciemny brąz) i wyszlo miodzio :D trzeba tylko kupic dobra farbe zeby pasemka nie przeswitywaly a wella nie jest raczej najlepsza :P aha i jeszcze jedno : nie licz na to ze wyjdzie Ci taka mleczna czekolada jak na opakowaniu poniewaz takie odcienie jak na pudelkach sa pokazane wychodza tylko na naturalnych wlosach a nie uprzednio farbowanych i/lub rozjasnianych :D

Gość izaaaaa
A Wy dziewczyny jaką macie cere i urode ogólnie? Bo nawet niewiem czy będzie mi brąz pasował;mam jasną cerę i takie jasno brązowe brwi i rzęsy.No i brazowe oczka:)Takie rzeczy podobno są ważne w doborze dobrego koloru. A tak wogóle to zazdroszcze z całego serca ciemnym czarnulkom z niebieskimi oczkami.Zawsze marzyłam o takiej urodzie:czarne włosy i niebieskie oczka.

Gość izaaaaa
teoria....a czym Ty farbowałaś?

Gość a mnie kiedys brazy Welli
swietnie wychodzily, naturalny mam ciemny braz. Byl kiedys taki sliczny "zlocisty braz"

ja uzylam PALETTE :P i choc wiekszosc mowi ze sa najbardziej zjadliwe itp to moim zdaniem najladniej chwytaja i najdluzej sie trzymaja i wloski sa po nich miekkie blyszczace i wogole :D a co do cery : tez mam bardzo jasna i ladniej mi w brazach bo jak mialam blond to wydawalo mi sie ze non stop mam buzke jak swinka czyli taka rozowa jakby :D

No ja własnie mam jasna oprawe oczu i nie wiem czy brązik będzie pasował ale skoro naturalny jest w miarę ciemny... ;)Konieczcie piszcie o swoich eksperymentach :)

eee moim zdaniem koloru wlosow nie dobiera sie do oprawy oczu czy koloru brwi :P ja farbuje wloski na takie kolory w ktorych sie dobrze czuje a jak juz wspomnialam tragicznie czulam sie w bondach i wrocilam do moich wiecznie ciemnych wloskow bo zeby nie bylo ze ogarnela mnie mania na czekoladki ,ktora obecnie panuje i jak ktos ma czekoladowe wlosy to jest trendy :P :P :P

Ja po prostu nie chce miec odrostów - chce byc naturalna i dlatego myslę o powrocie do natury :>