Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerdan28

chciałabym mieć przyjaciółkę od serca...

Polecane posty

Gość gerdan28

tak to już sie czasem zdarza, że czasem bardzo chce sie miec przyjaciolke- taka od serca, z ktora i pojdzie sie na zakupy i ponarzeka na mezow przy piwie, i poplacze w rekaw, kiedy sie ma zespol napiecia albo hustawke nastrojow i nawet nie wiadomo - dlaczego... ten topik jest wlasnie dla nas - kobiet, ktore chcialyby miec prawdziwa oddana przyjaciolke:)

Gość Mozna wiedziec skad jestes

Gość gerdan28
a z wielkopolski jestem:)) konkretnie z poznania:) a mozna wiedziec skad Ty jestes? to sie nazywa "rozpoznawanie terenu" hihihi

Gość Wild honey
mialam kiedys taka... cale lata...wspolne wakacje, imprezy... az sie przespala z moim mezem.

Z Inowroclawia. Ufff.. teren rozpoznany:)

Gość absolutnie
i zdecydowanie, kobieta może znaleźć zrozumienie tylko u faceta - przyjaciela.

Gość absolutnie
dodam tylko, ze takowego posiadam i mąż go zna, a ja jestem z nim na typowo przyjacielskiej stopie.

Gość gerdan28
na Twoim miejscu Wild Honey chyba na dlugo bym miala dosyc damskich przyjazni- moja najblizsza przyjaciolka zostawila mnie z potwornymi problemami w najgorszym czasie w moim zyciu- nei umialam jej tego zapomniec- no i skonczylo sie- od tego czasu konkretnie od jakichs 7 lat- nie potrafilam sie otworzyc na nowe przyjaznie...ale cholender jak mozna sie przespac z mezem przyjaciolki- to traci kazirodztwem...ech...

---->absolutnie...do czasu;)

Gość absolutnie
co do czasu?? Przyjaźnimy sie od kilku lat...

Gość gerdan28
przyajzn damsko meska to juz inna bajka - absolutnie - nie bardzo w to wierze bo zawsze jest jakis podtekst no chyba , ze "przyjaciel" jest calkowicie aseksualny, albo smierdzi mu spod pach, albo jest gejem- to tak..

Gość absolutnie
nie śmierdzi mu spod pachy, nie jest gejem - po prosty jest... Zawsze mnie wysłucha i poradzi. W przeciwieństwie do jego żona, która pierwotnie była kandydatką na przyjaciółkę.

Gość gerdan28
i nigdy nawet przez mysl Ci nie przeszlo absolutnie??? nigdy ani przez ulamek sekundy? no to rzeczywisci emusi byc aseksualny..to chyba jest cos czego si enie kontroluje- sklonnosc do plci przeciwnej- ja sobienei wyobrazam faceta, ktory potrafi wysluchac- musi mu na Tobie zalezec skoro potrafi...

Gość absolutnie
pewnie, że mi przeszło, ale szybciutko to sobie wybiłam z głowy. Wiem, że mu zależy na naszej przyjaźni. Napisałam to, poniewaz zawiodłam się na przyjaciółkach... niby mnie słuchały, ale widac było zazdrość, że mi się aktualnie układa.

Gość gerdan28
tak kobiety bywaja zazdrosne, ale prawdziwa przyjazn chyba nie na tym polega..wiem, ze moze jestem wyjatkowo naiwna, skoro w nia mimo wszystko wierze- tak- tez mi sie zdarzylo, ze spotkalam i spotykam sie z kobieca zawiscia i wiem, ze bywa okrutna i bolesna

Gość absolutnie
choć sama jestem kobietą, pod wzgledem przyjażni kobiety poznane w dorosłym życiu rzadko bywaja przyjaciółkami. Trzeba miec szczęście gerdan... Mam przyjaciółke ze szkoły i to jest jedyna kobieta, która do dziś jest moją przyjaciółką. A facet poznany 3 lata temu wie o mnie wszystko. Będę śledziła Twój wątek. Idę spać...

Gość austria*country
ja tez nie mam przyjaciolki a tak bardzo zawsze chcialam miec... wiem ze bylabym bardzo szczesliwa majac taka zaufana i szczera duszyczke kolo siebie :O pozdrawiam szukajacych szczerych przyjazni :)

Gość moniczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też bardzo bym chciała miećprzyjaciółkę, ukochaną osobę już mam obok siebie zaq to z przyjaźnią zawsze było gorzej. Nigdy nie miałam szczęścia do przyjaciółek ... może to się kiedyśzmini... mam nadzieję :)

Gość gerdan28
tak wlasnie zauwazylam taka zaleznosc , ze w doroslym zyciu nie tak latwo, ciekawe skad sie to bierze.... chyba wlasnie z braku szczescia ale teraz jestem pewna , ze bede je miec, bo przed chwila wyprowadzalam psa i wdeplam w ...:) dobranoc wszystkim "malym kobietkom" szukajacym prawdziwych kobiecych przyjazni.....

Gość e tammmm
Moja przyjaciólka calowała sie z mezem tez ich złapałam strasznie to przezyłam. Slask z tej strony pozdrawiam i dalej szukam przyjaciólki.

Gość moniczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja z Krakowa :)

Gość melisa36
Witam.Ja też chciałabym mieć prawdziwą przyjaciółkę.Mogę się przyłączyć?

Gość gerdan28
a melissa Ty skad jestes? i co sie stalo, ze Tobie si enie udalo? kazda z nas na pewno ma jakis powod, chyba , ze sobie nie do konca zdajemy z tego sprawe

ja jestem :) tez jestem ciekawa gdzie reszta chetnych... ;) mialam przyjaciolke, chociaz tez nie do konca, bedac w wieku mlodziezowym, potem mialam rozne bliskie kolezanki, ale o 100%-owa przyjaciolke jest tak ciezko!! to juz sto razy szybciej mozna znalezdz faceta do wspolnej przyszlosci niz zaufana, szczera i oddana, prawdziwa przyjaciolke... szkoda, ze tak jest i zawsze sie zastanawialam dlaczego tak sie dzieje :O pozdrawiam gerdan!

nie wiem , ale tak zauwazylam ze to takie trudne- tutaj tez sie trzeba dopasowac, temperamenty, zaineresowania, brak jakiegos skrepowania... ech... brakuje mi babskich pogaduch, brakuje jak cholera kobiecego zrozumienia pewnych spraw, maz nei zawsze potrafi rozwiazac pewne kwestie...

masz racje, strasznie brakuje, mnie tez :( facet, nawet ten najlepszy, to co innego a babskie sprawy i pogaduszki badz tez chwile szczerosci na kazdy temat to tez calkiem inna para butow...

zobacz country...tak to zawsze mozna rzucic haslo- masz chandre - idziemy na piwo:) a tak- to dupa blada...