Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxssssssss

do białasów heh...........................................................

Polecane posty

Gość xxxxxxxssssssss

chcialam zapytac wszystkich o bardzo bladej skórze jaki mają dekold ? bo moj nie wiem czemu nie jest taki jak u innych :(( nie jest taki nieskazitelnie gladki nie mam pryszczy ani nic z tych rzeczy... juz to zwalczylam :)tylko widac na nim jakby takie paski... inaczej nie umiem tego opisać... niedlugo zrobi sie cieplo i chcialabym sie tego pozbyć. Mysle,ze to ze wzgledu na bardzo blada skóre bo wiadomo na takiej widac wszystkie niedoskonalosci ale nie jestem pewna dlatego pytam inne bialaski :) zastanawiam sie czy nie iśc na solarium... tak z 10 razy moze by pomoglo tylko,ze ja nie chce niszczyc skóry chyba ,ze na 100% to pomoże... help!!!!! dziewczyny!!!!!! 🌼 a jak juz pisze to dodam tez że mam lekko żótle lokcie:( i tez mysle,ze to przez ta choler.ną biala skóre wrrrrr

Gość mogłabym ci napisać
ale nie mam "dekoldu" tylko dekolt i to może być coś innego, bo nie jeste w paski :P

Zrób peeling, a tak po za tym nikt nie jest idealny. Z drugiej striony te zbym chciała miec takei problemy żeby w lutym mysleć o dekolcie który musze odsłonić latem. Zresztą kto na to patrzy....

Gość xxxxxxxssssssss
dzieki i sorki za bledy :( wiesz to nie jest jedyny moj problem... jeszcze jest cala masa innych ale tego przynajmnie moge (?) sie pozbyć... pozdrawiam i czekam na jeszcze !!!! 🌼

Gość xxxxxxxssssssss
no kaman... 🌼

Gość agawa_
'białe paski"a to nie są może rozstępy???ja mam na biuscie a nie na dekolcie i w sumie chyba nie słyszłam o rozstępach na dekoldzie no ale wszystko możliwe:/bo nie wiem co to może być:(

Gość xxxxxxxssssssss
dzieki,ale to nie to... jestem pewna... chyba zrobie ten peeling i do solarium zaczne chodzic odezwe sie za 3 tygodnie:) chyba,ze ktos wie co to jest... serio nikt tego nie ma ? :(