Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asgghhh

mam kilka pytan zwiazanych z wiosennym upieknianiem

Polecane posty

Gość Asgghhh

1) Rozstepy - czy na prawde nie da sie ich pozbyc? Nie jestem gruba, a zauwazylam ich troche na pupie... widac je... 2) co najlepsze na jedrna skore? Wiem, ze cwiczenia. Ale jakie? I cos jeszcze mozna zrobic? Chodzi mi glownie o brzuch, pupe i uda. 3) co najlepsze na cere potradzikowa z nadal istniejacymi problemami? kosmetyczka? jakies zabiegi spa? Jezeli tak to jakie? Jak sie one nazywaja i o co pytac? Na razie cyba tylko tyle - dziekuje z gory za kazda odpowiedz :-)

1. Rozstępy, już powstałych raczej nie zlikwidujesz w całości. Można je zmniejszyc i troszke wybarwić, aby były mniej widoczne. Skóra po prostu w tych miejscach \"pęka\" i koniec, nie \"zszyjesz jej. Rozstępy są spowodowane słabymi włóknami, skóra nie jest tak jędrna i nie nadąża się rozszerzać jeśli np lekko tyjesz lub rośniesz. Proponuję wcierac balasamy ujędrniające 2. Oprócz cwiczeń warto skóre pupy ud itp ujedrniać masażem np rekawiczką do masażu w trakcie kąpieli. Nie trzyj jednak za mocno gdy masz problemy z naczynkami- bo popekają... Poza tym mozna robic prysznic na przemian ciepła i zimna wodą 3. Cera potrądzikowa? I nadal problemy? Jakie? Zaczerwienienia, wypryski? hmm napisz coś więcej jaką masz dietę, ile lat, czy jesteś systematyczna itd. Ja prowadzę sprzedaz kosmetyków online i naprawde interesuje mnie kosmetologia, ale żeby doradzić coś konkretnego muszę więcej wiedzieć...:)