Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igła 102

woda mineralna żywiec smakołyk,czy ma kalorie????

Polecane posty

Gość igła 102

cześć dziewczyny chciałabym zapytać was czy się może orientujecie czy woda żywiec smakołyk cytrynowy ma jakieś kalorie i ile,bo bardzo mi smakuje ale nie wiem czy można ją pić do woli w trakcie odchudzania ``````````````````````````````````````````````````````` intensywnie się odchudzam i zależy mi na ograniczeniu ilości spożywanych kalorii ````````````````````````````````````````````````````````` będę wdzięczna za odpowiedzi ewentuane propozycje innych napoi tzn. herbatek,naparów i ziółek na odchudzanie(przemiana materii) pozdrawiam 🌼 🌼 🌼

Gość fjubzdiuwglowie
Wszystkie wody smkowe.....cytryna, truskawka itp...maja spora zawartosc cukru a co za tym idzie, przeszkadza to w odchudzaniu! Nie chodzi tu nawet o sama zawartosc kaloryczna ale o skladniki smakowe, ktore wplywaja na rozrost tkanek w tym i tluszczowej!

Gość fiku miku na patyku
Kalorie jak kalorie, ale zawartość azotanów to w Żywcu jest skandaliczna. Była kiedys o tym cała afera, ale szybko ją wyciszono, producenci tu i ówdzie posmarowali, zasponsorowali to i owo i się rozeszło po kościach. Ja to do zębów co najwyżej bym użyła (ale nie cytrynowej rzecz jasna).

Gość poprzedniczka ma rację
ja ogólnie Żywca - wody nawet tej zwykłej mineralki nie wzięłabym do ust,dlatego odradzam,pamiętam jak było o tym głośno więc lepiej nie kupuj i nie truj się tym świństwem :( najlepsza jest zwykła woda mineralna niegazowana :)

Gość a ja jestem
z żywca i tu slicznie jest a tam azotany....trzeba wspierac naze miasto:)

Gość igła 102
dziękuję za wypowiedzi nie wiem co teraz zrobić bo to jedyna woda mineralna która mi smakuje,ale skoro tak piszecie to muszę znaleść coś innego a np.Vitalinea będzie ok??????? tylko błagam niech nikt mnie nie przekonuje do Dobrawy,Muszynianki,Jurajskiej czy multiVity bo tych nie trawię

Gość appapasd
dziewczyny a nie wiecie ile dokłądnie ma kalorii ten zywiec?Nie wierze ze masz az tak duzo!!!

Gość appapasd
kto wie ile ma kalorii?

Gość appapasd
kto wie?

Gość appapasd
podnoszne!!!!!!!!!!!!!!!

Gość appapasd
podnosze

Gość medyk
żywiec smakołyk cytrynowy ma ok. 23 kcal, natomiast nowa nałęczowianka ze smakiwm jedynw 8 kcal!

hmm... nie wspominajac ze w zywcu smakowym, jest BENZOENSAN SODU.. do mojego osielowego sklepiku juz nie sprowadzaja zywca... no coz.. a probowalas arctic? w.g mnie najlepsza...

Gość czytajcie etykiety do diabła

Gość a nie mozesz isc zaocznie
przeciez wody smakowe maja wiecej kcal niz soki ;/