Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aonaaona

mercilon-za i przeciw....

Polecane posty

Gość aonaaona

wypiszcie tu dziwczyny czy ktoras miala jakies skutki uboczne po zazywaniu mercilonu i jakie???!!!!

Gość Brałam
mercilon 6 lat. Zadnych skutków ubocznych. Trochę bolały mnie piersi przed okresem, ale to raczej napięcie przedmiesiączkowe niż mercilon. Naprawdę bardzo mi odpowiadały te tabletki. Jednak dobór pigułki jest bardzo indywidualny i wcale to co dla jednej jest ok. nie musi być dobre dla kogoś innego. Pozdrawiam

ja tez bralam rok ale niestety z wagi 57 na wage 62:(( teraz biore yasminki i jest troszeczke lepiej

Gość nowa mowa
brałam 7 lat bez skutków ubocznych i bez tycia, ale zgadzam się z "Brałam", to sprawa odpowiedniego dobrania tabletek, rzecz bardzo indywidualna

Gość hiehiehiheihiee
kurde, z 57 kg na 62 :o ja pierdolę, co za problem :o a yasmin to chyba najgorszy szit co mogli wyprodkuować (zaraz po jeanine):O

do hieheieh czy jak ci tam : po pierwsze czytaj z uwaga i zrozumieniem dziewczyna zapytala o skutki uboczne wiec odpowiedzialam zgodnie z prawda jezeli chodzi o moja skromna osobe to raz dwa dla mnie przy moim wzroscie i pracy ktora wykonuje jest to rzeczywiscie problem wiec racz laskawie sie krotko mowiac przymknac:) a co do yasminek dla mnie pasuja wiec jak wyzej

Gość a ja po Mercilonie
mam okropny cellulit

Gość TR
4kg przybralam po pierwszym opakowaniu dlatego rezygnuje calkowicie z tabletek bo nie mam ochoty testowac innych i patrzec jak waga wzrasta :|