Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agapa

Czy pomylił się komuś test ,po dacie spodziewanego okresu???

Polecane posty

no wąłsnie czy pomylił sie teścik?? jesli było kilka dni po dacie @ ...a test był negatywny, a dopiero drugi zrobiony za pare dni pokazał 2 krechy???? u mnie dziś 39dc..prawie wszystkie obiawy są ..tylko @ nie ma ...a jedna krecha na teście

Gość calkiem mozliwe
widocznie stezenie gonatrpoiny kosmowkowej jest zbyt niskie aby test go wyryl, poczekaj kilka dni

Gość calkiem mozliwe
przepraszam za literowke mialo byc wykryl:)

niestety agapa, wiem, ze nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś, ale ja swego czasu miałam wszystkie objawy i uznałam, ze pomyliły się trzy robione co dwa dni testy...nie pomylił sie zaden:(oczywiscie wiem, ze przypadki są różne, ale tak naprawdę, jak sie bardzo chce być w ciaży, to organizm sam generuje pseudo objawy....mimo to trzymam kciuki i pozdrawiam:)

oo tu Jestes agapko:) Zrób badanie beta ,napewno wyjdzie:) Poza tym u Nas na topiku : czy są wśrod was kobietki..... było odwrotnie ..były 2 kreski a potem przyszłam @...:( Zapraszam, Cie do Nas:) albo idz do lekarza ..juz powinno być cos widax:) jesli jest fasolka:)

całkiem możlwe..dzieki za odpowiedz pszczółka---wiem ,wiem, syndrom ciaży urojonej..;) ale owu miałąm gzdieś koło 23dc ..wiec owinien być juzz wykrywalny hormon hcg jak mniej wiecej w tym zcasie bym zaszła w ciaże???

U mnie tak było - zrobiłam test parę dni po spodziewanym terminie @ i wyszedł negatywny, a nastepny zrobiony tydzień później - pozytywny.

oolka--podniosąłś mnie naduchu....;)..oby u mnie tak było!!! amozesz mi powiedzieć jaki to był test ???

channach--oki juz skacze po paluszkki rybne;)heheheheh jezcze coś pani sobie zyczy??;) ja się nawet nie nastawiam ze test mnie okąłmał ...ale nic nigdy nie wiadomo wiec pytam..hhehehe buźka

hannach--beziki i paluszki rybne poszły w mailu ;)

skoro miałaś owulację około 23 dnia cyklu, jak napisałaś, okres powinnaś dostać ok. 37 dnia cyklu. Więc jeśli jestes juz po 37 dniu, to jest możliwość, że jesteś w ciąży, ale jeśli nie, to po prostu musisz jeszcze poczekać. trzymam kciuki!!!