Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyli

jestem ŁADNA czy to grzech???

Polecane posty

Gość czyli

mam do Was pytanie,oczywiscie nie do wszystkick,ale nożyce napewno sie odezwa.... zauwazylam,ze strasznie sie rzucacie na kogos,kto napisze o sobie,ze jest ladny,inteligentny itp. od razu taka osoba uslyszy,ze jest na 100% glupim,zakompleksionym pasztetem itd.,jak sie to ma do sytuacji,kiedy ktos uzala sie nad soba i mowi,jaki to jest beznadziejny,a wtedy cala kafeteria:"trzeba miec wiare w siebie,badz silan,trzeba znac swoja wartosc,nie daj sie stlamsic itp" czyli co???? namawiacie,by myslec o sobie pozytywnie ,a pozniej dajecie za to po ryju???? dlaczego nie pozwalacie myslec o sobie,ze jest sie atrakcyjnm,ladnym,madrym.........? i nie piszcie mi tu,jaka ja jestem Waszym zdaniem,bo nie o mnie ten topic i g....o mnie wiecie!

Gość jeśli mamy nie pisac
to MODERACJO teraz Twoja kolej - topik do kasacji

Gość czyli
polglowku naucz sie czytac!macie nie pisac o mnie! a prosze o odpowiedz na zadane pytanie! jasne?

Gość zjazd stąd niekulturalna
prostaczko, obrażać innych to możesz sobie gdzie indziej

Gość tylko wtedy
nieee , my się nie rzucamy, o to, że ktoś ma zdrowe poczucie własnej wartości:-) Ale ktoś kto zaklada topik pod tytułem :"jestem sprytna i wybitna" jest niedowartoścowanym dupkiem, a nie osobą o zdrowym poczuciu własnej wartości;-)

Gość czyli
a Ty co wlasnie zrobilas/es? obraziles mnie!!!wiec do kogo ta mowa falszywcu???

Gość czyli
ja mialam na mysli sytuacje,kiedy ktos w czasie trwania dyskusji napisze cos milego o sobie....nie mowie o tych chorych sytuacjach ,kiedy ktos jest zakochany w sobie i mysli,ze cala kafeteria tez sie w nim zakocha:)

Gość czyli
a co do tematu topicu to wyjasniam,iz celowo ma on prowokacyjny wydzwiek,a nie jest opinia autorki o sobie....

Gość iwik....
"czyli" Z Twoich słow bije gniew i wrogość Po co to "g...."? Nie trzeba tak wulgarnie.Powinnaś założyć topik "Jestem dziś wkurzona mam zły dzień".To nic takiego,każdy czasem tak ma ładny brzydki chudy gruby... :-) Nie masz większych problemów?

Gość Droga Czyli
Trzeba mieć poprostu trochę skromności i samokrytycznego podejścia do siebie - nic ponad to. Stąd właśnie takie jak opisujesz, a nie inne reakcje tubylców na określenia typu "jestem piękna, inteligantna i wartościowa" - ponad to jeśli ktoś faktycznie taki jest to nie potrzebuje się tym wychwalać na prawo i lewo. Jeszcze jedno: określenia: "myśleć" (o sobie) a "mówić" (o sobie) jednak różnią się znacznie od siebie. P.S. Nie obrażaj ludzi - nawet tych, którzy Ciebie obrażają - bo to dobrze o Tobie nie świadczy. Pozdrawiam

Gość czyli
iwik pozdrawiam Cię serdecznie 🌼 najwyrazniej nie do ciebie jest skierowane to pytanie i tak trzymaj:) a ja moze sie troche zdenerwowalam,a raczej zostalam zdenerwowana na tym forum:),wiec chce wyjasnic....

Gość iwik....
Mnie dziś wszyscy od rana wkurzają wogóle mam fatalny tydzień a to że ładna jestem nic do rzeczy nie ma .Jeśli Cie uraziłam sorry po prostu nie lubie wulgaryzmów i odreagowywania złego nastroju na nic nikomu winnych osóbkach.

Gość no to może przeczytaj sobie
swoje dwa pierwsze posty i zastanow się czy przypadkiem nie przeholowałaś?

Gość też......
zauwazyłam tą prawidłowość, wynika to z cechy naszej narodowej. zawiści. Poza tym ludzie pewniej czują sie przy osobach które są zakompleksione,nieszczesliwe którym powineła sie noga w zyciu. Właściwie poprawiamy sobie humor tym ze ktos ma gorzej nieważne na jakiej płaszczyźnie. W zyciu realnym także Gdy mówie czasem w nowopoznanym towarzystwie ze jestem zadowolona, mam swietnego faceta który mnie kocha jest wierny, czy finansowo daje jakoś sobie rade . Od razu ludzie wmawiaja poczekaj jeszcze sie na nim przejedziesz , jeszcze cie zdradzialbo ze inaczej bede mówic jak strace prace itdOczywiście nie wszyscy. Moi bliscy to osoby pewne siebie, własnej wartości wiec wśród nich nie słysze takich tekstów. Potrafią cieszyc sie ze mna i byc nietoksycznymi.

Gość jest tak ze
zasada jest taka im gorzesz biadolisz jak ci źle i szaro tym lepiej jesteś odbierana

zgadzam sie z Tobą \"CZYLI\" w 100% :) zazwyczaj jak się nad sobą użalamy- to wszyscy nas kochają- natomiast gdy mamy dobry dzień, humor i stosunek do siebie- JESTEŚMY BEE:) A czy złe jest pozytywne myslenie- chyba nie:D Gorąco pozdrawiam:)

Gość czyli
w koncu mnie ktos rozumie:) dokladnie tak jest jak piszecie,co prawda pytalam w kwestii internetwoej,bo tam ludzie sa o wiele odwazniejsi,ale w tzw."realu" jest to samo.... u mnie od jakiegos czasu znajomi pokazali,ze nie zawsze sprawdza sie przyslowie"prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie"....wrecz przeciwnie:( jak Ci sie wiedzie,ludzi czasem sciska........smutne to

Otóż to- a przeciez nie grzeszymy tym, że jesteśmy szczęśliwi- prawda?:) heheh... świat pełen jest zawiści i hipokryzji...niestety

Gość jest tak ze
no właśnie ludzi boli ze komuś sie wiedzie, tryska energią humorem

Gość rosół z kury
tak to już jest , ludzie mają zwykle tendencje do nadinterpretacji , jak ktoś jest z siebie po prostu zadowolony , to zaraz mu piszą , że się puszy , że jest zarozumiały

Gość agaewa31
nie przejmuj sie CZYLI :) wiekszosc, ktora tutaj siedzi to zakompleksieni, nieatrakcyjni ludzie dlatego tak sie rzucaja. Jak najbardziej popieram. Trzeba sie cenic. Jesli jestes piekna to super i rob wszystko aby to podkreslic. TRzeba znac swoja wartosc i wierzyc w siebie. pozdrawiam

Gość do AGAEWA
a dlaczego kogoś oceniasz tak surowo - skoro tak naprawdę nie masz zielonego pojęcia kto tu siedzi, a tym bardziej czy jest zakompleksiony i nieatrakcyjny????? Chyba trochę zbyt pośpiesznie oceniasz ludzi.

Gość czyli
"do AGAEWA"-typowy przypadek, o ktorym rozmawiamy:)

Gość jest tak ze
nie autorowi wypowiedzi chodziło bardziej o to by nie generalizować.

Gość do AGAEWA
Chyba Twoja wypowiedz CZYLI nie do mnie byla? Bo raczej to AGAEWA jest typowym przypadkiem, o ktorym tu mowimy. Uważam, ze tak samo jak nie powinno sie ganic i oceniac osob majacych sie za atrakcyjne tak i to samo tyczy sie WSZYSKICH pozostalych - ZWLASZCZA tutaj ocenianie kogokolwiek jest delikatnie rzecz ujmujac nie na miejscu.

Gość czyli
hmmmm....chyba nie rozumiemy sie troszeczke:) Madzi_a 🌼 pozdrawiam Cię mocno zgodnie z obowiazujacymi regulami,nadal nie bede mowic o sobie dobrze,bo oberwe z nawiazka , i po co mi to ?? :)

Gość jest tak ze
ja tam zawsze jestem za tym by mówic o sobie dobrze...

Gość ej luduu
ja nie rosumiem po co ta gadka? i tak swiata nie naprwcie tak juz jest i nic nie zrobisz.... jesli chcemy cos zmienic to zacznjmy od siebie AMEN

Hyhy...ale czy my chcemy naprawiać świat??? W każdym razie ja na pewno nie:D Kto rozumie naszą dyskusję ten wie, o co chodzi:) Pozdrowienia dla Ciebie CZYLI;)