Kasiaa18 0 Napisano Luty 21, 2006 Mam pytanko: jesli kocha sie w gumce i gumeczka sie troszke zsunie ale nie z calej meskosci :) tylko tak troszeczke jak jest rozwinieta na calej dlugosci i troske pojdzie do gory....czy wtedy to jest bezpieczne czy nalezy znowu ja troszke naciagnac ?? wiem ze to moze glupie ale chce wiedziec na przyszlosc jak cos.... i np jesli nawet nie bylo wytrysku tylko chlopak konczy poza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malakuta Napisano Luty 21, 2006 troszeczke sie zsunie..tzn ile?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaa18 0 Napisano Luty 21, 2006 Tzn ze jest nadal naciagneta ale troszke bardziej zwisa tuz na czubku troszke wiecej sie zrobi miejsca niz zostawia sie sie ten zborniczek na nasienie ( chodzi o takie zsuniecie ze prezerwatywa pokrywa wiecje niz pol meskosci ale nie calego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buziaczka22 Napisano Luty 21, 2006 hm jesli mogla byc tam sperma czy ejakulant(tam gdzie nie bylo gumki)to to nie jest bezpieczne...ale to chyba oczywiste moze nie zoruzmiałam pytania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest spokojnie Napisano Luty 21, 2006 chodzi ci o to jak po stosunku polowa jest na czlonku a polowa zwisa z zawartoscia tak?nie jest niebezpieczne nie martw sie i ciesz sie z seksu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaa18 0 Napisano Luty 21, 2006 Jak kochalam sie w gumce to nie do konca nigdy wiec spermy napewno nie bylo..a cio do tego plynu to nie wiem czy bylo az tak glebokie penetrowanie :P zeby meskosci cala weszla we mnie :) wiec chodzi o takie male zsunecie ale bez wytrsyku i tak dokladnie ze juz jest po stosunku a tu troszke za duzo zwisa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o raaanyyy Napisano Luty 21, 2006 jak to nie glebokie i jak to bez wytrysku i jak to ze na zewnatrz :> ech dziwczyno przepraszam najmocniej ale mialam dzis zly dzien , a Twojej wypowiedzi tj obaw jakos nie rozumiem ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No ja tez nie Napisano Luty 21, 2006 Tzn. jak wy sie kochacie? Nie gleboko, nie do konca, na zewnatrz..... Co to za seks?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guzik Napisano Luty 21, 2006 to jest chyba normalne, gumka sie troche zsuwa (ok. 2 cm) i tak nedznie pozniej wisi... :-P my z partnerem tak mamy. sperma nie wydostanie sie - gumka szczelnie przylega. no chyba, ze jest za duza - trzeba poprobowac innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fax Napisano Luty 21, 2006 No, jak się trochę zsunie, to większa jest szansa, że może pęknąć. Ale jeśli nie pękła, no i jeśli zsunęła się przed wytryskiem i na górze ciasno przylegała - to luz raczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach