Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maggotka

Pomóżcie coś nie tak.....

Polecane posty

Witam 26 listopada poroniłam .Był to 5 tydzien poronienie samoistne ... niby wszystko potem było Ok .Ale od tego czasu mam problemy z miesiączką ... bardzo nieregularna . A do tego powiekszyła mi się jedna pierś ....lekarz mówi że niby wszystko jest dobrze ale dlaczego się tak dzieje ??? Może któraś z was też miała potem takie problemy ??? ;/

Gość dufus
poronienie to obrona organizmu przed zatruciem dziecka twoimi toksynami, musisz sie oczyscic(jelita watrba woreczek nerki) organizm to bardzo wyrafinowana maszyna powodzenia

NO Ok oczyśćić ale dlaczego tylko jedna pierś się powiększyła ??? Boję się że coś jest nie tak ... ;/

Gość ceha
ale która pierś? To może mieć znaczenie.

Qrde lewa a tak to ogólnie patrząac to o jeden rozmiar ;/ ..... Widac nawet jak ubiorę stanik ....

Gość ceha
Hm...zapatałam dlatego iż zetknęłam się z tzw. teorią Hamera wg której poronienie może spowodować na skutek podświadomego szoku zmiany gruźlicze lub niezłośliwie nowotworowe w piersi , najczęściej przeciwnej czyli lewej u praworęcznych (odwrotnie u leworęcznych). Niezależnie czy to prawda musisz jak najszybciej zbadać to u specjalisty. Pozdrawiam.

O jejQ ale lekarz mówi że mic mi nie jest ........... Qrde chyba szybko poszukam innego lekarza ...bo się teraz nieżle wystraszyłam .....