Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w obcym kraju

Musze sie po prostu wygadac...

Polecane posty

Chyba strace prace... Dzis juz mi troche lepiej, ale wczoraj po rozmowie z moim szefem wyplakalam juz wszystkie lzy :( Nic szczególnego ta praca - w sklepie, ale nie w Polsce i zarobki sa dosc wysokie. Mialam wczesniej stala posade - tez w sklepie, ale wzupelnie innej branzy - tam zajmowalam sie AGD, a tu przeskoczylam na zywnosc. Przez pierwsze 2 tygodnie bylam "wrabiana" w rytm i zapoznawana z obowiazkami - wygladalo to tak, ze przewaznie sprzatalam sklep, bo po moim przyjsciu wszelkie inne czynnosci byly juz zalatwione przez innych pracowników. Mialam wiec niewiele okazji zapoznac sie z obsluga wózka widlowego, wypakowywaniem towaru, lokowaniem palet na swoim miejscu....Po dwóch tygodniach posadzono mnie na kase - mialam pietra, bo display na kasie nie pokazuje ile ma sie wydac klientowi - trzeba sume wyliczyc w glowie :O No ale mozna sie przyzwyczaic i przyznam sie, ze kasa idzie mi niezle. Pod koniec tego miesiaca mija mój okres próby - wczoraj szef poprosil mnie na rozmowe i zaczal slowami, ze bardzo lubi mnie jako....czlowieka, ale nie jako wspólpracownika. Zarzucil mi, ze nie dosiegam do piet innym pracownikom i ze inni uskarzaja sie, ze moje tempo nie jest jeszcze takie jak ma byc. Co mnie najbardziej jednak dotknelo - stwierdzil ze mam problemy z jezykiem i nie potrafie poprawnie zrozumiec wydawanych polecen, co w ogóle nie jest prawda. Jestem wprawdzie tu dopiero od 2 lat, ale w Polsce studiowalam ten jezyk i wlasciwie nie mam z nim problemów, to fakt ze czasem dopytywalam sie o szczególy polecenia, ale chyba lepiej zapytac 2 razy niz raz zle cos wykonac ? Ech, powiem wam ze ciezko mi na sercu teraz i smutno bardzo...Wprawdzie jutro jeszcze mam dzien szansy zeby sie wykazac, ale jak pomysle ze ON mnie bedzie obserwowal to juz teraz wiem, ze i tak mi nic nie wyjdzie.... Zycie jest ciezkie... Poza tym nie wiem czy mam ochote tam jeszcze pracowac, po tym jak sie dowiedzialam, ze ludzie którzy normalnie zawsze sie do Ciebie usmiechaja i na pokaz sa mili, potrafia leciec do szefa i naoopowiadac najgorszych rzeczy :O :O :O

Gość a coście się tylko
trzymaj się, może jednak nie będzie tak źle

Gość gdzie jesteś w anglii

Gość spokojnie to nie koniec
świata. Pomysl ilu ludzi zginęło na drogach w ubiegły weekend. Ich rodziny to moją dopiero zmartwienie :(

nie, jestem w Niemczech :O z nimi naprawde ciezko dojsc do ladu i skladu :) Dzieki za pocieszenie :)

Przepaszam zamiast "smileys" mialy byc smutaski. Wiem, ze to nie koniec swiata i ze sa gorsze tragedie, tylko jakos nie moge przestac o tym myslec, czuje sie jakbym byla kims gorszym :O No cóz, okazuje sie ze w sklepie w którym pracuje pracuje sama Elita, ja do niej nie naleze - przepraszam, nie siegam nawet do piet :O

Gość Dziewczyno nie
przejmuj się, nie bedzie ta praca bedziesz miała inną, nie raz nam się wydaje, że to koniec świata, a potem okazuje się, że lepiej że właśnie tak się stało, głowa do góry, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, pozdrawiam, 🌼 :-D Robi

Gość I dobrze że się
wydagałaś, powiedz (sobie w myslach) mam cię w dupie kościotrupie i głowa do góry, znajdziesz inną lepsza pracę, czego tobie życzę 🌼 🌼 🌼 Stefano

Gość dobrze sie czasem wygadac
pomaga :) trzymaj sie