Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi

MASECZKA CYNAMONOWA

Polecane posty

Gość endi

słyszałam o nij wiele pozytywnych opinii stosowałyscia ją ? jakie rezultaty? jak ją sie robi? :)

Robiła mi ja kosmetyczka:) Rozgrzewa mocno skórę, rozszerza pory- az szczypie;) Nie wiem niestey jak się ją robi-ale chyba to była jakaś gotowa. Polecam:)

Troszke cynamonu czy ja wiem jakies 2 łyzeczki + woda. Nalozyc na buzie - najgorzej to przeyrwac pierwsze 5 minut bo piecze jak cholera!!! później juz nic nie czuc bo cynamon wlasnie ma dzialanie znieczulajace. Najpierw rozgrzewa, pobudza krazenie, otwiera pory - po zmyciu maseczki warto nalozyc jakas inna oczyszczajaca. Mnie nigdy cynamon nie uczulil i nie podraznil uwielbiam ta maseczke:) A rezultaty... skora maxymalnie oczyszczona i gladziutka:) warto ale trzeba najpierw probe przeprowadzic

Właśnie mam ją na buzi i pierwsze pięć minut ledwo wytrzymałam. Okropniasto piecze. Poza tym wyglądam, jakbym miała g.... na buzi:) Zobaczymy, jaki będzie efekt.

robiłam ją sobie, ale szczypało tylko troszke bo najpierw zalałam gotowaną wodą i wymieszałam z krem nawilżającym i na buzię. chyba ranki się szybciej goją ale nie jestem pewna.

poprostu mieszam z cynamonem i nakładam od razu na buzie. Nie przetrzymuje tego w lodówce czy gdzieś indziej, ale robie świerzą jak przychodzi termin maseczki ;) (po trochu)