Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parada

Cos dla Was fajne - ciuszki ciazowe

Polecane posty

Gość Parada

Witajcie. Mimo ze wiekszosc z Was to podle babska( nawet te w ciazy) wredne, zlosliwe, wywyzszajace sie, zarozumiale( i cala gama innych podobnych przymiotnikow ktorych nie chce mi sie wymieniac).. niezyczliwe hipokrytki postanowilam podzielic sie z Wami fajnymi linkami do stronek sklepow gdzie mozna nabyc bardzo ladna odziez ciazowa( patrzac jak ubiera sie wiekszosc przyszlym mam mniemam ze bardzo wam sie to przyda).. Wiem ze szukacie bezskutecznie odziezy ciazowej.. ja ostatnio trafilam na fajny sklep;) http://www.kathma.pl/page.htm http://www.bellamama.pl/ nie musicie dziekowac:P :P wiem ze Wam sie przyda i jestescie wdzieczne;) jedyne co mozecie dla mnie zrobic to zastanowic sie nad soba.. za kazdym razem jak piszecie cos na tym forum..krytykujecie kogos -odpowiadacie na post zastanowcie sie czy milo by Wam bylo gdybyscie uzyskaly taka odpowiedz.. zastanowcie sie po co mieszac kogos z blotem.. i czy faktycznie to ze jestes w ciazy usprawiedliwia Twoje zachowanie:P ps (jestesmy w ciazy moje drogie ale nie oznacza to ze mozemy wymagac szczegolnego traktowania od innych-juz na pewno nie od obcych! to ze decydujemy sie na dzidziusia to nasza sprawa i nikt nie musi przez to traktowac nas lepiej.. no chyba ze nasz wlasny maz i rodzina) zegnam i milej nocki

Gość tos dowalila
hahahahahha Ale sie usmialam;) nareszcie ktos dowalil tym wredotom- chyba az nie wiedza co powiedziec:P:P ktos dowalil i to w miere kulturalnie i sensownie:D a przy tym tak bezinteresownie podal linki:D POZDRAWIAM CIE AUTORKO DZIEKUJE ZA LINKI CHOCIAZ MIALAM NIE DZIEKOWAC KURDE A TYLE SZUKALAM JAKIEGOS SKLEPU INTERNETOWEGO Z CIUCHAMI DLA CIEZAROWEK BUZIAKI