Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Ale nuda dzisiaj a akurat mam czas ponapieprzac Na pieprza chcesz się rzucać, lambadziaro paryska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Ja nie będę ryzykować. Dostałam okres, zaraz mi kolana eksplodują urwa Kolanami krwawisz rany maryji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Bym wysłała ale skrzynka mi nie działa. Do wysyłki może nie działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Bym wysłała ale skrzynka mi nie działa. Miałaś se sama odblokować i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, poza kontrolą napisał: I tak masz się właśnie do mnie zwracać. Pan obszczany * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Bym wysłała ale skrzynka mi nie działa. A tam gadanie. Dla chcącego .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Wybrzydzał nie będę. Dawaj. Poczekaj aż się upije. Tymczasowo nie mogę się upić na antybiotyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ja nie będę ryzykować. Dostałam okres, zaraz mi kolana eksplodują urwa A czemu kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Pan obszczany * Ciągnie swój do swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Do wysyłki może nie działać Otóż to, droga pani. A w privie to chyba bez edycji przechodzą linki c'nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Zbaczacie z tematu ran mych solonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Ciągnie swój do swego Nie. Odsuń się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: A czemu kolana Taki mam defekt, że mnie często kości bolą. A na okres to bywa tragicznie. Dobrze, że tym razem chociaż lędźwie oszczędzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Otóż to, droga pani. A w privie to chyba bez edycji przechodzą linki c'nie? Yes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Zbaczacie z tematu ran mych solonych Jam ran twoich niegodna opieprzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Yes @murb czekamy na jotpegi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Jam ran twoich niegodna opieprzyć. Jam moich nie musisz pieprzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Taki mam defekt, że mnie często kości bolą. A na okres to bywa tragicznie. Dobrze, że tym razem chociaż lędźwie oszczędzone. No ledzwiowy to chyba jeszcze normalne ze boli ale kolana to szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 12 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, poza kontrolą napisał: A kryształ chcesz? A ja mam jeszcze tamten caly czas. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 12 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Do wysyłki może nie działać O to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, G i n a napisał: Nie. Odsuń się. Nie gryzę kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Nie gryzę kochana Krok w tył…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: No ledzwiowy to chyba jeszcze normalne ze boli ale kolana to szok Kostki w sumie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Krok w tył…. Oho będą tańce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Oho będą tańce Madziu ratuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Oho będą tańce I krok w prawo zrób, zrób krok w lewo, tańcz koleżanko, tańcz kolego też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G i n a napisał: Madziu ratuj Madzia ci nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Madzia ci nie pomoże Nic naprawdę nic nie pomoże, jeśli ty nie pomożesz dziś miłości! Edytowano 1 godzinę temu przez Pieprz w moździerzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 12 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy tu dziś sprawiacie wrażenie wypitych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach