Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeee bleeeeeee

Paznokcie

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeee bleeeeeee

no wlasnie jakie krtokie czy bardzo dlugie jakie ? jak malowane bardziej naturalne czy moze wpadajace w oczy prosze o wypowiedz :) a i jeszcze do czego jakie do jakiego ubrania jakie pazurki jak myslicie :)

Gość misio=
ja lubie krótkie pazurki bez lakieru :) ---------------------------------------------------------------------------------------- moda uroda wizaz http://www.xn--twojeciao-xub.pl

Dlugie.. ale nie sztuczne, swoje o naturalnie zapuszczone o naturalnej dlugosci :) Pomalowane na codzien ladnie wyglada jeden kolowr, albo francuski ;) Na wieczor ja np. maluje na calej dlugosci blady roz w kacie u gory bialym \"trojkat\" a na laczeniu kolorow ciagne srebna kreske - efektowne ale skromne ;)

Hej!!:) Ja osobiście lubie dość długie paznokcie (bez przesady!!Zadne szpony!!) i nie zapeszając ciesze sie że mam swoje naturalne długie paznokietki ,szybko mi rosną i się nie łamia !!:D Uważam że najlepiej wyglądają pomalowane po francusku lub po prostu warstwą jasnego różu (lekko przezroczystego.naturalnego odcienia) bez zadnych brokatów!!i na pewno nie perłowe!!! Niestety jakiś czas temu koleżanka pozazdroscila mi ich i połamały mi się 3 paznokcie....co za szczęscie że paznokcie rosną!! Pozdrawiam!Bużka!! :D