Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

Łamagi

Polecane posty

Proszę o to temat dla ludzi, którzy twierdzą że są życiowymi łamagami.. Obwiniaja się za coś lub poprostu psują cos.. Ja mam dar do psucia i się przyznaje, wszystko czego nie dotknę to sie psuje.. Popsułam juz myszke od komputera, komputer, samochód, walkmena, discena i wiele innych rzeczy... czy sa tu tez jakieś łamagi?

Gość pszepszystojny heniek
to smutne o czym piszesz jesteśmy z tobą

Gość oferma życiowa
Hej, kiedy spadałem z drabiny to w locie złapałem katar , lądując na podłodze dupsko oczywiście potłukłem , przy okazji rozbiłem kubek z gorącą kawą i stolik , na kolano już założyłem opatrunek , zastanów się chwilę, czy na takiego jak ja czekasz absztyfikanta? Przyjemnego wieczoru życzę, Arek

a można jakoś wyjść z tego by nei być niedorajdą?? Jak miałam 6 lat to spadła mi ławka na głowę i miałam szytą..Omal się nie wykrawiłam..

Gość tak se
Ja nigdy nic nie psułam, także mi nie działo się nic złego, ani nikomu z mojego otoczenia. I co z tego? Również niczego dobrego nie stworzyłam, nie mam dobrej pracy, pieniędzy itp. Buu.. to się nazywa nieudacznictwo życiowe.

Gość oferma życiowa
Mam 189 cm. wzrostu i nic nie potrafię , sikam ponad 5 minut, kiedy zajmuję WC to na długo i zwykle gazetę muszę przeczytać , nie mam nawet zainteresowań , nawet do wymiany żarówki zatrudniam fachowca ponieważ boję się prądu, nie zbieram monet i znaczków pocztowych, nie potrafię obsługiwać wiertarki, jestem funkcjonariuszem Policji i oficerem, na tym się znam doskonale i teraz na dyżurze jestem, czyli nikt mnie nie podskoczy , czy jasne?

różne ludzie mają nie udacznictwa..ale ciężko jest mi żyć z tym że stwarzam komus niechcący problemy...

ano hobby oczywiścuie też żadnego nei mam.. i tu przychylam się do osobie nei zbierającej znaczków ;)

Gość niestety ...
droga Kajusiu, nic sie nie martw ! na pewno masz tez pozytywne cechy charakteru i za to cie lubimy :)

nie no.. ja nie mówię, ze jestem jakaś super hiper koszmarna i beznadziejna. tylko, że kurcze zawsze jakiś pech się nade mną przypałęta..

Gość niestety ...
pecha maja wszyscy , nie tylko ty :(

ale mi zawsze tak głupio jest jak coś zrobie.. bo to naprawdę niechcący...no ale co mam zrobić.. przepraszam no i czekam aż im przejdzie.. a potem w domu jeszcze powalczę ze sobą obwiniając sie..