Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleofa

PYTANIE DO PANÓW o sex

Polecane posty

Gość kleofa

powszechnie wiadomo ze panowie mają nieco inne podejście do sexu niż kobiety bierze to się z tego ze kobiety mają instynkt macierzyński a faceci rozpłodowy no mniejsza z tym bo to stereotyp.... chciałam zapytać kiedy można zauważyć granicę między tym ze facetowi chodzi o tzw "zaliczenie" a kiedy mają nieco poważniejsze podejście do sprawy...znam przypadki kiedy facet potrafił łazić za dziewczyną kilka dobrych miesięcy doszedł do celu i się skończyło więc czy jest jakiś złoty środek jakaś rada jak rozpoznać różnicę żeby nie stać się "ofiarą" zaliczenia , bo faceci potrafią naprawdę powiedzieć wszystko zeby zdobyć ale może są pewne cechy zachowania które zdradzają takie podejście

Gość centralnie wyluzowany kolo
nie ma na to zadnych prawidel , wszystko zalezy od charakteru faceta . poprostu jedni sa "babiarzami" inni nie , co nie znaczy ze nie ogladaja sie za spodniczkami ;) ja jestem tym drugim typem i czasem tego zaluje poprostu nie bardzo potrafie isc z dziewczyna do lozka do ktorej zupelnie nic nie czuje :-o ... a szkoda bo mam kumpli ktorzy na moim miejscu dwa razy by sie laski nie pytali . kumpela kiedys powiedziala mi ze gdybym wykorzystywal to co dostalem od losu ( uroda i poczucie humoru ) to moglbym kazdej soboty wracac z inna dziewczyna z dyskoteki ... niestety ja tak nie umiem , nie potrafie , chociaz , wykorzystujac dwa atrybuty o ktorych napisalem wyzej lubie z kobietami flirtowac

Gość kleofa
a ile masz lat jeśli można spytać bo jak wracasz z dyskoteki to pewnie mlody jestes ..z wiekiem zmienia sie podejście do "zaliczania" skoro masz "warunki" to moze to sie w Tobie zmieni:o

27 lat - pierwszej mlodosci chyba nie jestem ;) ale wygladam na 24 wiec na dyskoteki mnie jeszcze wpuszczaja ;)

Gość kleofa
dziwie sie facetom którzy dla jednego razu potrafią poświęcić tyle miesięcy :o i pieniędzy :D

co do wieku to chyba raczej sie nie zmienia cos Ci opowiem : mimo ze mam tyle lat ile mam bylem w lozku z jedna kobieta! ( wiem to sie moze wydac smieszne , dziwne :) ) i to przez 4 lata . to bylo w wieku od 22 do 26 lat ani wczesniej z zadna nie bylem w lozku ani potem a nie jestesmy juz rok ze soba :-o wiec wiek chyba nie ma nic do tego tak mi sie wydaje

Gość takaa jednaa
A możecie mi powiecie jak mężczyźni reagują jak dowiedzą się,że dziewczyna nie spała z żadnym facetem?

Gość kleofa
moze jeszcze się w Tobie nie rozbudziła "chciczka"moze to dlatego ze nie poznałeś smaku jednorazowego sexu i nie wiesz tak naprawde co Twoi kumple w tym widzą..?

kleofa---------> moze masz racje ze nie poznalem smaku takiego seksu tylko ze ja tego nie szukam chyba nie stawiam seksu na pierwszym meisjcu , co nie znaczy tez ze jestem jakims zgorzknialym facetem ktory caly wolny czas spedza przy komputerze (chociaz teraz czesciej tak bedzie az do 1 marca :) ) wprost przeciwnie lubie aktywny tryb zycia i seks tez lubie i nie powiem zeby mi go nie brakowalo ... wiesz ja lubie sie przytulic po seksie , szepnac na ucho cos milego ... ale jak to szepnac cos milego lasce ktorej ledwo sie zna imie :) wtedy chyba tylko " bylas zajebista " ;) takaa jednaa---------> nie wiem jak inni reaguja ale jak dla mnie to nie bylby ani problem gdyby dziewczyna kogos miala ani gdyby nikogo nie miala jeszcze . ja nie odkladam dziewic do lamusa a niedziewic nie skazuje na ukamieniowanie ;)

Gość do centralnie wyluzowany kolo
a jak wyglądasz?;)

do centralnie wyluzowany kolo----------------> nie narzekam ;)

Gość do centralnie wyluzowany kolo
a coś więcej wzrost waga wlosy kolor oczy kolor itd :P

wzrost 182 waga 86 wlosy kolor ciemny blond oczy kolor szare (chyba) a co do "itd" to 16 cm ;) heheh chyba ze o inne "itd" chodzilo ;)

Gość kleofa
:)

no i bez odzewu kurcze wiedzialem ze jak napisze "itd" ponizej 20 cm to bedzie zenada :-o no coz ale przynajmniej bylem szczery :) hehehehe

Gość kleofa
ja poszłam spokojnie spac a nie ze uciekłam przed tą szesnastką :D opis jest całkiem całkiem ;)

Gość on*****************
takaa jednaa A możecie mi powiecie jak mężczyźni reagują jak dowiedzą się,że dziewczyna nie spała z żadnym facetem? Czasem jest to przerażające ponieważ kobiety oczekują wielkiego czegoś, a to niekoniecznie musi być takie jak sobie obmyśliły...a druga sprawa, że trzeba delikatnie i bez żadnych śmielszych wyczynów, aby dziewczyny nie zrazić, ja tam wolę kobiety, które już mają to za sobą i wiedzą o co chodzi... ps. Kobiety zwykle, które mają pierwszy raz z facetem to albo się zakochują albo uciekają z przewagą tego pierwszego

Wydaje mi się, że to wszystko zależy jaka jest dziewczyna. Wtedy facet wyczuwa, co ma takiej dziewczynie powiedzieć, by byla łatwiejsza i nie zorientowała się o co chodzi np. jeśli sprawai wrażenie nieśmiałej, delikatnej to udaje poważnego faceta, twierdzi, że szuka żony itp.

Gość temat ciekawy bardzo
to interesujące czy jest tak jak pisze autorka ??? czy podczas seksu z kobietą facet jakoś inaczej sie zachowuje jeżeli bardziej mu na niej zależy i chce być z nią jeszcze ??? czy to są gesty , słowa, czy sposób w jaki sie z nią kocha ??? piszcie panowie !!!! :)

Gość DO ...CENTRALNIE WYLUZ ...
!6 cm to średnia, więc nie ma się czego wstydzić ... :-D. A poza tym udany sex to nie......................... długość penisa ... liczy się jakość :-D, pozdrawiam :-D

Gość mika 1979
ojej, centralnie wyluzowany, ale z ciebie fajny facio, hihihi cmok

Gość awe23
a ja ostatnios ie dowiedzialam ze jestem pierwsza kobitka mojego faceta.... a nasz pierwszy raz byl jego pierwszym razem... ( ma 24 lata) i normalnie normlanie jakos dziwne to...ponoc sie wstydzil przyznac.....

Jesli facet z gory zaklada mozliwosc zwiazania sie na dluzej, to oczywiscie ze bedzie sie zachowywal zupelnie inaczej. Podobnie jesli ma to byc jej pierwszy raz. Tylko ze zawsze mozna trafic na swinie, ktory nic sobie z tego faktu nie robi i nie potrafi docenic daru, jaki jest mu ofiarowywany. Niestety nie ma zlotego srodka ktory pozwoli rozpoznac dziewczynie, czy akurat w danym przypadku zachowywal sie jak \'staly\' czy jak \'jednorazowy\', bo to zalezy od jego psychiki i zwykle da sie ocenic dopiero kiedy jest za pozno. W koncu gdyby dalo sie to latwo rozstrzygnac, to kobiety zamiast \'drani\' zawsze wybieraly by tych wlasciwych... Poza tym popieram wyluzowanego. Takim sie poprostu jest. Ja tez nie potrafie \'wykorzystac\' nadarzajacej sie okazji. I nie zaluje, ze nigdy tego nie zrobilem, chociaz okazje byly i nadal bywaja. Zbyt duzy mam szacunek do kobiet. Stracil bym chyba wtedy szacunek do samego siebie. Moze nie jestem z tej epoki... Ale czy to zle?

Gość kleofa
ale jak jest z tym "łóżkiem" czy jeśli facet biega za kobietą kilka miesięcy całą noc gdy ona śpi patrzy się na nią a później okazuje się ze chodzilo tylko o zaliczenie:o moze to jest tak ze oni sami nie wiedzą czasem ze chodziło im tylko o dojście do celu a jak już mają to co chcieli to im naturalnie przechodzi moze kiedy zdobywają są przekonani ze to na poważnie chyba ze to taka gra:o

Gość Rozważna i romantyczna*
Centralnie wyluzowany dlaczego akurat do 1 marca? to jakas magiczna data? Malo jest facetow ktorzy nie wykorzystuja kazdej okazji i kieruja sie uczuciem :(

Gość kleofa
no szkoda ze panowie sie nie wypowiadają pewnie nie chcą zdradzić swoich męskich sposobów;)

Nie o to chodzi :) Poprostu nie mowie o czyms, o czym nie mam pojecia. Nie wyobrazam sobie zranic w ten sposob kobiety. kilka miesiecy czaic sie na kobiete, zeby spedzic z nia jedna noc? zabily by mnie wyrzuty sumienia. podejrzewam, ze takich osobnikow nie da sie latwo odroznic/zdemaskowac. po tylu miesiacach zdobywania zaufania jest to jeszcze trudniejsze

Gość Rozważna i romantyczna*
A moze to nie zawswze jest zamierzone, moze czasami facet mysli ze kocha ale potem okazuje sie ze juz nie i sam jest tym zaskoczony, ja tez mialam kiedys sytuacje ze nie wiedzialam dokladnie o co komus chodzi wiec nie zdecydowalam sie na seks ale mysle ze sa dziewczyny ktore w takiej sytuacji jednak chca sie przespac z facetem bo licza na to ze w ten sposob go zatrzymaja i moze nawet sie zakocha.

Gość on**************
owszem, można chodzić za kobietą kilka miesięcy, mieć sex a później odejść...a dlaczego? choćby z tego powodu, że kobieta okazała się nie taka jakby on oczekiwał...tzn on lubi inaczej niż ona lub druga możliwość, zdobyłem, więc teraz czas na następną...generalnie można to zauważyć, jeśli facet od samego początku nalega na sex to wiadomo o co mu chodzi, choć można to tak zamaskować,żeby kobieta sama była na tyle podniecona,żeby sama się oddała...czasem poprostu jest to tylko czysta gra...bo tak ciągle samemu to nudno...a tak są przynajmniej jakieś emocje...a że po kilku miesiącach jest sex i facet odchodzi...tak naprawdę może być wiele powodów, ciało kobiety mu nie odpowiada, źle pachnie lub poprostu stwierdza że to nie to...u mnie było tak , że jeśli kobieta dała się przelecieć za szybko to szybko mi się nudziło bo miałem wszystko i zdobywałem następne...no coż takie życie jedni są tacy inni nie...trzeba trafić na tego lepszego...a to czemu musiał aż kilka miesięcy??