Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikaa1

Trudna decyzja

Polecane posty

Gość agent
powinien zapewnic... ale po co sie pchac w zwizek bez milosci? przeciez z tego nic dobrego nie wyjdzie a przyjdzie im spedzac kazdy dzien ze soba jak ? bez uczuc?

Gość ja212
ja kocham faceta z ktorym jestem(jesli tak mozna to nazwac) 5 lat!!! jak go poznalam nie miał nic! był biedny! mial rower, wypłate 200zł i niekiedy mu na chleb nie starczalo.jego rodzice alkoholicy. utrzymywał rodzine! powiem tak pochodze z normalnej rodziny ponadprzecietnej! ale wybralam GO! i co z tego??? juz od poczatku kłócilismy sie ale tez bardzo mocno kochalismy. teraz on sie dorobil! ale co z tego jak jest jeszcze gorszy niz był! nie szanuje mnie itd. ale nie wazne skoro kocham Go nad zycie! nie chce innego! BO KOCHAM GO! ale pojawił sie ten drugi, przystojny,bogaty! chce ze mna byc! i teraz stoje posrodku bo tez nie wiem kogo wybrac. musze podkreslic ze moj facet nie wie czy chce ze mna byc i czy mnie kocha. codziennie zmienia decyzje! tak mi zle! chce byc z nim ale juz mam dosyc jego upokorzen, zdrad, brak szacunku. co ja mam zrobic? dalej tkwic w tym zwiazku tylko ze wzgledu na milosc i ze bedzie mi bez niego zle? czy wybrac tamtego:bogatego i przystojnego? co ssie teraz liczy w zyciu???

Olinka, a dlaczego jakis afcet ma sponsorowac taka goladupe jak Ty. Pazerna na kase materalistke. Nie szmac sie publicznie dziewczyno... :o Dlaczego tofaceci maja sponsorowac leniwe krolewny. Kobieta powinna wymagac tyle samo ile moze dac i nic wiecej, bo niczego wiecej nie powinna taka dostac! GLupie materialistki, zyjcie dalej w przekonaniu, ze wszytsko sie wam nalezy, do czasu, az biedak otworzy oczy i kopnie wasza pusta materalistyczna dupe :D

Gość cięzko..
Facet powinien zapewnic byt swojej kobiecie chociazby z tego w zgledu ze jest facetem co nie znaczy jednak , ze majac kase dziewczyna ma sie z nim odrazu wiazac w dodatku bez miłosci.. Najpierw musi być miłosc a potem wspolne dorabianie sie - bez milosci nic nie wyjdzie

Gość under .............
Wiesz co tobie powiem, jak słysze takie dziewuchy jak ty, to nóż otwiera mi się w kieszeni :-D Więc ty nie możesz znaleźć pracę, bo wiadomo, że jest trudno, ale facet twój tez nie może poszukać pracy to oczywiście jego wina... Czytac się nawet nie chce tych bzdur ... sama chyba nie wiesz co piszesz, albo brak tobie kompletnie samokrytycyzmu

odpowiadajac na pytanie autorki: uwazam po pierwsze ze nie powinnas ciagnac dalej tej farsy. nikt nie zasluguje na to zeby byc oszukiwany, jesli jeden dowie sie o drugim to mozesz za kilka dni lub tygodni w ogole nie miec zadnego faceta a dylemat sam zniknie:D!!! pamietaj - klamstwo ma krotkie nogi chyba jednak nie jestes zakochana w tym mlodszym, bo gdybys kochala nie mialabys watpliwosci z kim byc. jesli masz watpliwosci zrobcie sobie przerwe i przemysl czego tak naprawde chcesz od zycia, bo chyba jednak nie wiesz mimo ze tak afiszujesz sie ta swoja dojrzaloascia 28latki a za rowiesnika nie musisz od razu wychodzic za maz, moze on jest zdesperowany i koniecznie szuka zony - poznaj go najpierw, a potem decyduj powodzenia