Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najeri

lot...

Polecane posty

czesc jutro wylatuje z Balic do Rzymu... i się chyba troche boję... bo lecę pierwszy raz czy moglibyście napisać o waszych wrażeniach? no i pytanka: jak wygląda odprawa? dużo wcześniej muszę być na lotnisku? pozdrawiam i z góry dzięki :)

wypowiem sie... ale ale ja jeszcze nie lecialam... Moge sie wypowiedziec nie w temacie...??? Poleciec kiedys - to jest moje marzenie :D

Krwawa_Orlica---> jasne że możesz sie wypowiedzieć :) temat to lot.. więc bez ograniczen wszystko co sie kojarzy nocne tabasko--> thx za wyjaśnienia dużo tych formalności.. ehhh.. ale trudno... joś to będzie ma nadzieje

Gość cholernie wsciekla
ja lecialam, cala noc nie moglam spac przed odlotem:) bylam taka podekscytowana, najlepiej mi sie podobal start-rewelacja:)

Ja niedługo lecę Ryanairem i się troche boję, bo oglądałam ostatnio film o zaniedbaniach w tych tanich liniach i włos się jeżył na głowie. Wcześniej leciałam kilka razy BA i było w miarę , tylko ludzie wymiotowali i waliło. Nie bardzo lubię samoloty:(

Gość to nie jest normalne
aby tyle ton żelastwa unosilo się w powietrzu....

Gość PAMIETAM MÓJ LOT
NIE CHCE CIE STRASZYC ALE JA PODCZAS LOTU MYSLALAM ZE SIE ZESRAM ZE STRACHU

Gość ale to
jest najbezpieczniejszy środek lokomocji - statystycznie. Nie myśl za dużo, nie nakręcaj sie. Ja uwielbiam latanie. :D

:) Nie boj sie,ja czesto latam,samoloty spadaja znacznie rzadziej niz samochody ulegaja wypadkom samochodowym:D Jak bylo wspomniane juz najlepszy jest moment startu!!! Samolot pedzi po pasie startowym gdzies 300km/h i unosi sie do gory!!:D Tutaj niektorzy maja problem z cisnieniem i zaleca sie otworzyc szeroko buzie albo ssac cukierka (nie bedzie strzelac w uszach) Potem juz sama przyjemnosc! przy ladowaniu wazna jest wyprostowana sylwetka. P.S.Nie polceam na poklad szkiel kontaktowych,na twarz dobry krem nawilzajacy-klimatyzacja..:O Milego lotu!