Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE FRAJER ZE MNIE

ZOBACZYŁEM JĄ WCZORAJ W METRZE 21.02.2006 godzina 8,16

Polecane posty

Gość wielkie nosy
🖐️

Gość ALE FRAJER ZE MNIE
Ja mam juz 30 na karku (ale wygladam młodo-podobno-chiba, ze mnie ludzie oszukują)-ONA miała około 24-26 lat-chociaz juz dawno stwierdziłem, ze nie potrafię oceniac wieku. Do: "bez samochodu ani rusz"- nie czytasz uważnie-mam samochód, ale jak sam przeczytałeś zobaczyłem ją w metrze. Jakbym jechał autkiem to nigdy bym jej nie zobaczył. Czyli coś w tym musiało być skoro autko zepsuło się właśnie wtedy. Do: "księżniczka xena"- słoneczko ja lubie każdy rodzaj muzyki, nie ograniczam się. Lubię prawie wszystko. Wyjatkiem jest na pewno ciężki metal chociaż stwierdzam, że w niektórych momentach musi coś nieźle w łeb pierdyknąć, żeby się człowiek lepiej poczuł.Ja jednak na takie chwile wolę osobiście techno. Do: " wielkie nosy" dzieki za muzyczkę-jest ekstra. Pozdrawiam ;-)

Gość ALE FRAJER ZE MNIE
"wielkie nosy" i "księżniczka xena"- mam do Was pytanie (prośbę) Nie wiem czy pamietacie taki utwór z początku lat 80 tak mniej więcej 1983, 1985 zaczynający się kukułką i dalej całkiem sympatyczny mix (chyba). Interesuja mnie nagrania z tamtego okresu. Kolonijne dyskoteki i takie tam sentymentalne bzdurki. Jeżeli jestescie w stanie mi pomóc to bardzo będę wdzięczny. Pozdrawiam Tomek

🖐️ nosek steskniles sie widze:P;) sprawdz skrzynke:) ALE FRAJER ZE MNIE - Tomku cos pobierznie sledzisz toipik:P my na poczatku lat 80 dopiero pojawilismy sie na swiecie. nosek nie slucha takiej muzyki, chociaz moze zaczął:D,to raczej ja do Ciebie z pytaniam o piosenki powinnam sie zwracac, ale tą o ktora sie pytasz znam to MARTINELLI Cenerentola (Cinderella) nie mam jej w wersji orginalnej bo z emule ciezko sciagnac jak zreszta 100 000 innych fajnych piosekek italo. mam dance mix z 1986 radioramy i martinelli jesli chcesz umieszcze ja na topiku. czego ja bym nie oddala za zeby przeniesc sie na jedna noc, jedna impreze w lata 80 😭 albo chociaz zeby wspominac te piosenki z kolonijnej dyskoteki ;)

Gość wielkie nosy
tesknie ciagle :P spac nie moge ;) juz sprawdzam, od razu odpisze

Gość hahahahahhahaah
nie moge jak czytam ten topik ;)alez mnie rozsmieszyliscie ;) a ja jestem wysoka dziewczyna,mam 174 cm wzrostu i nie woze kwiatow w autobusie,czemu mnie nikt nie zaczepia buuuuuu ;(

Gość Frajer do potegi n-tej
Chlopie, ja sie prawie codziennie zakochuje w ktores z pieknych dziewczyn w metrze... taaaki jestem kochliwy ;-)) A moze ja po prostu kocham wszystkie ladne kobiety ;-) Osobiscie polecam jako ostatni przystanek - Wierzbno i znajdujaca sie w poblizu przy Al. Niepodleglosci - Amerykanistyke UW. Full wypas ;-))

taka chroniczna , nieustajaca, nieprzejednana, totalna , niewzruszalna i niczym nie wytulmaczalna bezsennosc moze byc groźna;) a notoryczna tesknota tym bardziej:P;) dlatego juz odpisalam;)

Gość wielkie nosy
przekonalas mnie, abym jednak spokojnie spal i nie tesknil ni troche. dobra z Ciebie dziewczynka, dbasz o ludzi :P mail pewnie znowu dojdzie za tydzien :O

Gość wielkie nosy
dobrze, ze kwestia tesknot i nie spania zostala wyjasniona. dzieki temu spokojnie te 3 dni wytrzymam ;) akurat ten sport nigdy mnie nie interesowal za bardzo. jedynie gdy czynnie moglem pograc, albo przy piwie z kumplami :P z niegrzecznymi to ja chyba nie moge sie zadawac 😭

dla mnie nawet przy piwie nie do ogladania , jak mozna przez 90 minut patrzec jak ktos biega z jednej strony boiska na druga z pilka:o eee tam nie mozesz, po ciemnej stronie tez jest fajnie;) :classic_cool:

Gość wielkie nosy
mozna, mozna tez inne zabawy ogladac ;):P to tak jak bieganie po Arkadii, tyle ze mecz trwa krocej :P zawsze mowiono mi, ze nie mozna zadawac sie ze zlymi ludzmi :P

dlaczego wybrales akurat Arkadie? bo trafiles to moje ulubione centrum handlowe;) nie jestem zla do szpiku kosci , tylko troszeczke niegrzeczna z takim jak najbardziej mozna:P zreszta Ty zgrywasz tutaj aniolka a wiadomo co z Ciebie za model w rzeczywistoci:P

Gość wielkie nosy
akurat Arkadie znienawidzilem kiedys :O Ci zli do szpiku kosci tez maja swoj urok, ale Ci mniej rowniez :P hahaha nawet nie pomyslalem, ze zgrywam aniolka, ktorym nie jestem ;)

hehehe ja sobie zartuje mialam juz szanse poznac Twoj czarny charakterek na poczatku:P czyz nie? ;) szkoda ze nie lubisz, bo na jutro planuje zakupy w arkadii , , moglbys przyjsc z tulipanem i czekoladkami, ktorych zapach by mnie przyciagnal:P

Gość wielkie nosy
moglas poznac prawie sama slodycz, ale to jeszcze nie wszystko :P Arkadia jest okropna, w sumie planowalem odwiedzic uczelnie, ale mam tez kilka spraw do zalatwienia urzedowych :O jeszcze nie wiem na ktora przyjemnosc sie zdecyduje ;)

Gość wielkie nosy
jak sie napierw ja doczekam maila ;) o ktorej bedziesz w Arkadii? :>

Gość wielkie nosy
ech :O of kors :classic_cool:

Gość wielkie nosy
dobrej nocy Xeniu 😴

Gość ALE FRAJER ZE MNIE
WIELKIE DZIĘKI ZA NAMIARY NA PIOSENKĘ Z TAMTYCH PIĘKNYCH LAT. POWIEM SZCZERZE, ŻE TO JEDNE Z NAJPIĘKNIEJSZYCH CHWIL W MOIM ŻYCIU. RÓWNIEŻ CHĘTNIE WRÓCIŁBYM TAM NA TROCHĘ. WIECIE CO ?? CIESZĘ SIĘ, ŻE DZIEKI MOJEMU TOPIKOWI POZNAŁO SIĘ DWOJE LUDZI I KTÓRZY KONTYNUUJĄ TĄ ZNAJOMOŚĆ. POWIEM SZCZERZE, ŻE NIE BARDZO WIERZYŁEM, ŻE TAKIE ZNAJOMOŚCI SĄ SZCZERE I POWIEDZMY BEZINTERESOWNE ( nie licząc wymiany piosenek) :-) W TYM MIEJSCU CHCIAŁBYM ZNOWU WAM PODZIEKOWAĆ ZA TO, ŻE JESTEŚCIE I ŻE POMIMO IŻ MOGLIBYŚCIE JUŻ KONTAKTOWAĆ SIĘ W JAKIS INNY SPOSÓB, TO NADAL PODTRZYMUJECIE TEN TOPIK. CO PRAWDA MOJA NADZIEJA NA PONOWNE SPOTKANIE TEJ KOBIETY JUZ POWOLI WYGASA, TO JEDNAK PROSZĘ NIE PRZERYWAJCIE WĄTKU, BO DZIęKI TEMU WIEM, ŻE SĄ JESZCZE NORMALNI (BARDZO FAJNI) LUDZIE WOKÓŁ NAS. PS. KSIĘŻNICZKO XENO- SPEŁNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ORAZ WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO PRAGNIESZ - TEGO CI ŻYCZĘ W DNIU KOBIET ;-) POZDRAWIAM PONOWNIE BARDZO GORĄCO WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH TOPIK JAKBYŚCIE MIELI JAKIES NAGRANKA Z TAMTYCH LAT TO BARDZO PROSZĘ PRZESYŁAJCIE MI NA MAILA: ale.frajer.ze.mnie@wp.pl tomasz.p111@gazeta.pl

nosek🖐️ wiedziales ze legendy juz o nas krążą;):classic_cool: Tomek - bardzo dziekuje za zyczenia, teraz to musza sie spelnic;) przesle Ci tę piosenkę na adres tomasz.p111@gazeta.pl, bo bardziej mi sie podoba;) co do Twojej prośby, mozemy sie umowic ze prześle Ci kilka utworow,ktore najbardziej lubie.

Gość wielkie nosy
🖐️ dziwisz sie? ksiezniczka zawsze byla legenda ;) jak podasz Tomaszu tytulu to mozna cos wyszukac w sieci :classic_cool:

nawet taka z moim prawdziwym imieniem :classic_cool:(ani mru mru oczywiscie;) maila dostalam:) i wyslalam odp pewnie dojdzie za 3 godz.:D jesli masz ochote sie pobawic mozesz poszukac tej orginalnej wersji czyli MARTINELLI Cenerentola (Cinderella) :classic_cool:

Gość wielkie nosy
wlasnie tworze dla Ciebie odpowiedz Lucy ;) i jak skoncze to szukam tej piosenki :classic_cool: