Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niu niu

Co kupujecie przez internet?

Polecane posty

Jakie produkny kupujecie z internetu? Czy boicie się? Czy zdarzyłu sie wam jakieś niewypały?

raz kupilam na Allegro pompkę i grzałki do akwarium :P doszło i działa, ale jakoś mam opory żeby kupić coś droższego...ja musze pomacać przed kupieniem i koniec no :)

Gość koteczek6002
Ja kupuję większość tego co znajdę taniej. Idę do sklepu, patrzę na ceny i jak znajdę to samo on-line to kupuję. No poza spożywką, bo mam sprawdzony sklep i większość zakupów robię przez internet.

Gość gość
99% moich zakupów to książki, reszta to cięzko powiedzieć, czasami jakiś prezent, który łatwiej mi kupić własnie przez net (słuchawki, myszkę do kompa, zegarek, itp), i bizuteria hand made raz na 5 lat ;)

Gość gośćula
dużo kupuję bo nie mam czasu ganiać i poszukiwać danego produktu,zdarzyło mi sie kupić podróbe odzywki do paznokci z usa,perfum nie kupuję bo się lękam podróbek. Kupuje na ogół ksiązki,częsci do auta,ubrania jesli są podane dokładne wymiary,buty sportowe i trekingowe,części i akcesoria do rowerów, zabawki dla psa,gry na pc dla syna,raz zaryzykowałam i kupiłam smartfona,miał być uzywany w stanie dobrym,100% pozytywów ,osoba prywatna, był tani w kup teraz i milutko się rozczarowałam bo fon był stanie idealnym ,po prostu nówka .

Gość gość
Praktycznie wszystko kupuję w necie. Nawet jedzenie ostatnio, bo kompletnie mam czasu na większe zakupy, wiec tak mi wygodniej. Co więcej, wydaje mi się, że też taniej, bo dowóz zazwyczaj z frisco mam za darmo, więc nie wydaję kilkudziesięciu zł na dojazdy.