Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzepeczka

CZY KTOŚ MIAŁ ŚCIĄGANĄ WODĘ Z KOLANA?

Polecane posty

Gość rzepeczka

sluchajcie dostalam, wyniki rezonansu magnetycznego i oprocz zwichnietej rzepki, uszkodzonych sciegien i wiezadel mam plyn w kolanie. powiedzcie mi czy to boli bo w piatek ide do lekarza i nie wiem czego mam sie spodziewac, oprocz tego ze bede miala artroskopie. slyszalam ze normalnie strzykawkami to sciagaja z takimi duzymi iglami:/ powiedzcie jak to jest bo ne wiem na co sie mam przygotowac. dzieki z gory

Gość grapka
ja miałam i to jest dziwne uczucie strasznie .ściągaja taka duza strzykawką. ja miałam to powtarzane codziennie bo sie zbierało ciagle ale to najczesciej jest jednorazowe....a czy boli ...mnie tak

Gość llelee
Moj syn mial dwukrotnie, ale nie płakał i nie mówil zeby go bolalo. Potem zaczelismy smarowac kolano aloesem i wiecej juz nie powtorzyla sie woda pod kolanem.

Gość rzepeczka
aha, to ja pewnie bede ryczec bo straszna ze mnie panikara:/ i jeszcze jedno pytanie, czy ktos cos wie o zaniknieciu miesnia czworoglowego? bo j mam 15 lat i od dewoch lat nie cwicze na w-fie przez ten uraz. poltora roku temu jak bylam w szpitalu to rehabilitantka powiedziala ze powoli miesien mi zanika. mialam cwiczyc ten miesien ale strasznie mi sie nie chcialo... chyba musze zaczac bo teraz jak go napielm to zrobil sie miekki jak flak! boje sie ze jeszcze kilka miesiecy nieuzywania go i calkiem zniknie ale nie bardzo sie orientuje jak to jest wlasnie z tym miesniem. po zym poznac ze on zanika i w ogole mozna go jakos przywrocic do sprawnosci cwiczeniami i rehabilitacja ktorych nienawidze?

Gość jak mialam
kontuzje kolana (zerwane wiezadla) i musialam 3 tygodnie miec cala noge w gipsie, to lekarz kazal mi napinac ten miesien, zeby nie bylo zaniku. Robilam tak jak kazal, moze nie tak czesto, ale raz dziennie przynajmniej. Przez to nie mialam tak sflaczalych, ale roznice bylo widac. Wiec radze ci robic. Wode tez mialam sciagana i jest to dziwne uczucie, nieprzyjemne, ale nie bolesne. Ja sie strasznie balam, bo slyszalam, ze to jest bardzo bolesne i w ogole okropne, a wcale nie bylo. Najwazniejsze tylko bys nie patrzyla na strzykawke. Ja sie odwrocilam w bok, ale na moje nieszczescie strzykawka odbila sie w szybie szafki i widzialam jaka jest ogromna. Ten widok najbardziej przeraza.

Gość grapka
tak cwicz ten mięsień...ja zawodowo tanczyłam i dzieki temu nie doszło do zaniku