Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.a

wosk do włosów

Polecane posty

Gość madzia.a

Mam z natury bardzo suche włosy i potrzebuje kosmetyków bardzo dobrze nawilżających a wręcz natłuszczających i obciążających włosy. Potrzebuje wosku który nadawałby się do wykończenia fryzury (wygładzenia, nabłyszczenia i utrwalenia) po wyprostowaniu włosów prostownicą.Zastanawiam sie nad woskiem z joanny, lub z sunsilku. Dziewczyny pomóżcie dokonac mi dobrego wyboru!

Gość prett
ja mam wosk z Joanny, ale jak dla mnie jest trochę za tłusty - mam delikatne włosy - ale czasami nakładam na końcówki i jest ok:) Po prostownicy najlepiej mi służy serum na końcówki z Avonu - ma konsystencję olejku, na końce włosów super, a to co zostanie mi na rękach wcieram w resztę włosów i bardzo łądnie je przygładza i nabłyszcza:)

Gość misio=
Ja tez polecam wosk z jooanny jest bardzo dobry --------------------------------------------------------------------------------------- poprawianie urody :) klik http://xn--twojeciao-xub.pl

Gość madzia.a
Skoro tak mówicie, to chyba skusze się na wosk z joanny. Zauważyłam jednak, że brylantyna w wosku ma więcej pozytywnych opinii niż sam wosk z joanny. Czym w ogóle różnią sie te dwa produkty i który z nich jest lepszy??

Gość madzia.a
A czy te dwa kosmetyki różnią sie konsystencją?