Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelela

Moj facet to...

Polecane posty

Gość Ewelela
Komorce, to byla pomylka, z otrografia jest ok czasami mozna sie pomylic prawda?jak moge byc kochanka skoro wlasciwie sie nie spotykamy, widzielismy sie tylko 4 razy, trzymal mnie za reke ale nic wiecej wiec nie jestem kochanka, rozmawiamy przez gg ,Czuje sie w nim zakochana,ma rodzine ale nie kocha zony i chce odejsc wiec chyba chce byc ze mna.Strasznie mnie obrazacie nawet nie wiem co ja takiego zrobilam, przeciez nie wskoczylam mu do lozka,a kochac moge moje prawo.Rozmawiamy tylko ale niebawem pewnie sie spotkamy. Chyba juz nie bede tu pisac,jestescie wstretni, ja pisze o MILOSCI a wy na mnie wjezdzacie, to zachowanie wasze jest dobre tak? Moje nie bo zakochalam sie?Skoro odchodzi od zony, powiedzial jej to nie bede kochanka bo odszedl, bedziemy miec nowy zwiazek a nie bede jakas kochanka.

...WIESZ CZEGO TOBIE ZYCZĘ DZIEWCZYNO ?? TEGO SAMEGO CO W TEJ CHWILI PRZEZYWA JEGO ZONA I DZIECI..MAM NADZIEJE, ZE ZAKOCHASZ SIE W NIM..A POZNIEJ ON CIEBIE ZOSTAWI I WROCI DO ZONY..BO TAK BEDZIE..JA PIERDOLE..DLACZEGO NA SWIECIE SA TAKIE JEBNIETE DZIEWCZYNY JAK TY I POTRAFIA KOMUS ZJEBAC ZYCIE..!! MYSL GLOWA A NIE DUPA..!! NIE ZYCZE TOBIE SZCZESCIA W MILOSCI !!

Gość Ewelela
Po co tylenienawisci i zlych zyczen,bez przesady,to straszne komus tak zyczyc.

Gość o zgrooooooooooooooozo
żałosna jesteś :( i tępa jak... (nawet nie mam porównania) idę stąd bo jak widzę tylko strata czasu :(

Gość Ewelela
Juz tu nie napisze, bo duzo zla od was czuje.Tym, ktore mnie rozumieja dziekuje,i za dobre rady tez. Pozdrawiam!

Gość ty chyba
masz 15lat i niski poziom tego wiesz.........a moze nie