Spaghetti... 631 Napisano 2 godziny temu Lecimy dalej z muzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Spaghetti... napisał: Przypomniałaś mi klasyka A to za mną od dwóch dni łaziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 631 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, parabataii napisał: A to za mną od dwóch dni łaziło Znam klimat, podobny jest w tym kawałku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Znam klimat, podobny jest w tym kawałku Całkiem spoczko A teraz coś co mi w duszy gra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 631 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, parabataii napisał: Całkiem spoczko A teraz coś co mi w duszy gra Luzik Mi też na czerwono 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 631 Napisano 1 godzinę temu Ehhh luzik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Spaghetti... napisał: Luzik Mi też na czerwono Mam zagwozdkę bo ten kawałek skądś kojarzę, jakby z jakiegoś serialu albo filmu.... No to mnie załatwiłeś, nocka z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Ehhh luzik No to baja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 57 minut temu No dobra- ostani ich kawałek bo mogłabym jeszcze z 50 równie dobrych wrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 631 Napisano 51 minut temu 28 minut temu, parabataii napisał: Mam zagwozdkę bo ten kawałek skądś kojarzę, jakby z jakiegoś serialu albo filmu.... No to mnie załatwiłeś, nocka z głowy Znany jest zarówno kawałek jak i film ... Więc lepiej idż spać i nie śnij o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 128 Napisano 33 minuty temu 17 minut temu, Spaghetti... napisał: Znany jest zarówno kawałek jak i film ... Więc lepiej idż spać i nie śnij o nim Jak nie zapomnę to jutro to sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 631 Napisano 27 minut temu 5 minut temu, parabataii napisał: Jak nie zapomnę to jutro to sprawdzę Lepiej zapomnij bo to zbój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 631 Napisano 4 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach