Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliweczka

Z brunetki na blondynkę!!

Polecane posty

Gość Śliweczka

Gość sylwiaaaaaaaaaaaa
tez bym chciala sie tak zrobic!!ale nie wiem jak!!!fryzerka nie chce sie tego podjac!!a ja sama sie boje!!podobno trzeba najpierw utlenic włosy tak do białych odczekac dwa tygodnie i wtedy gklasc odcien bladu/11

Gość jAko tAko
dziewczyny nie róbcie tego :( wiecie co to znaczy?? nie dość, że większość odcieni blondów wygląda conajmniej koszmarnie i sztucznie (bleee) to na dodatek te odrosty trzeba non stop farbować.. więc wyobraźcie sobie stan Waszych włosów za parę lat :/ i jeszcze jedno.. chyba nie chcecie się robić na te tlenione brzydule?? koszmar :( naturalność to jest to :) i włoski lepirj się mają :D ale.. mimo wszystko pzdr

Gość sylwiaaaaaaa
ale ja miałam blad i zaczełam farbowac na braz byłam gupiaaaaaaa i teraz odrastaja mi ciemne i musze ciagle farbowac na braz!!!Boje soie troche eksperymetów z tym bladem ale korcii mnie berdzo

Gość ja tylko zniszczyłam
sobie włosy takim farbowaniem, zawsze byłam blond ale zachciało mi się ciemnego koloru a potem znów jasnego i włosy tragedia mimo że rozjaśniał mi fryzjer, teraz mam brąz taki średni i dobrze się czuję w takim kolorku a włoski już ok więc nie radzę

ja farbowalam ale z czarnych na blond. ale nic z tego nie wyszlo. bardzo zniszczylam wlosy. teraz mam blond ale musialam czekac az mi urosna wlosy bo te farbowane byly koszmarne

ja pierwszy raz farbowałam włosy na blond rozjaśniaczem 12% (mam ciemne włosy) i wyszły takie żółte, ale zaraz na drugi dzień poleciałam do fryzjera i farbnęła mi na to gołębi :) i było ok. A potem już przy każdym kolenym farbowaniu tylko rozjaśniacz i robiły się coraz fajniejsze (jeśli chodzi o kolor, nic pozatym). :) a teraz będę farbować na ciemno, bo odrosty nie są tak widoczne, a włosy zdrowsze :)