Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaCek

Dlaczego Wy to robicie??

Polecane posty

Ehh....Nie rozumiem jednego ..!!!..Czy mozecie mi to wytłumaczyc???..Skoro facet jest z kobieta ...po jakim tam czasie stwierdza ze juz jego uczucie do niej wygaslo..badz kocha ja ale woli byc z inna..!!!To dlaczego okłamuje ja...dlaczego nie powie prawdy ..??Czy moze boi sie ze z tamta sie nie ułozy i woli miec 2 ...??...Czy faceci mysla ze kobiety to takie scierki tylko do jednego ???....Jesli sie kocha dana kobiete to dlaczego 70% facetow ma kochanki ???:>

Gość Smutna tecza
myślę , że jest tewna grupa facetów która nie kieruje sie sercem uczuciami itd... mają swoje poukładane logiczne podejścia do życia: dobrać sobie żone kobiete która bedzie idealna do wychowania dzieci zajomowania sie domem dbania o ognisko domowe ...ale zawsze czuć troche adrenaliny z inną ...przeżywać znów niepewności podjazdy gry flirty itd.... facet nie poiwe szczerze prawdy jeśli mu to nic nie da jeśli na tym nie skorzysta ...raczej egoizm i nic wiecej

Gość asccVFFDBN
podnoszę, bo odpowiedzi panów mnie ciekawią....

Gość Robi ..........
Jeżeli facet jest dojrzały, odpowiedzialny i kocha to nie będzie zdradzał. Człowiek szczęśliwy to ten, który dobrze lokuje swoje uczucia :-D 🌼

Gość Anulkkaaa
no,ja po 2 letnim zwiazku usłyszałam słowa , ze mnie juz nie kocha,także tez dla mnie porazka.... ZACZYNAM ŻYCIE OD NOWA

Gość Anulko to nie
jest twoja porażka, po prostu trafiłaś na nieodpowiedniego faceta, tak bywa , pozdrawiam 🌼 Robi

Gość Kwitnąca kobietka
sru sru to samo mozna rzec o kobietach! Najlepiej nie generalizowac, zawsze sa Ci naj co nie robia tego:)

Gość Kwitnąca kobietka
A szkoda sru sru bo wałsnie przez takie kobiety wiele facetow zierpi i wiele takich pan odbija ich drugeij koebicie i to niekoniecznie zonie, a np ex xzy dziewczynie:)