Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asieńka22

JAK ZLIKWIDOWAC UCIążLIWE KROSTKI NA RAMIONACH???

Polecane posty

Gość Asieńka22

mam je juz od kilku lat, są drobne i czerwone, przypominaja cos w rodzaju wysypki :O nie wiem, co to jest, ale chcialabym sie ich wreszcie pozbyc. wiecie, jak je zlikwidowac?

Gość anusia-kawusia
tez mam ten problem kup sobie mydlo siarkowe w aptece , ktos kiedys na forum polecil i jak dla mnie to fajnie wysusza syfki

Gość Asieńka22
Dzieki wielkie Anusia. ja kiedys przeczytalam, ze te krostki łapie sie jak wirusa opryszczki i juz nigdy nie da sie ich w pelni usunac :O Ale sprobuje tego mydla siarkowego. Moze chociaz zmniejszy ich widocznosc. Dzieki i pozdrawiam :)

Gość anusia-kawusia
asienko na tej stronie jest jakies serum antybakteryjne popytaj w sklepie albo w aptece , to jest jakas nowosc mysle ze moze byc lepsze od mydła

Gość solarium mówię poważnie
Mój mąż miał ten kłopot - dermatolog kazał mu iść na solarium i pomogło.

Gość Asieńka22
wlasnie sobie zapisalam nazwe tego żelu, bo chce o niego zapytac w drogerii :) stosunkowo niedrogi. hehe, gdyby to solarium okazalo sie skuteczne, to byloby poprostu super. przyjemne z pozytecznym :) ja juz nawet palenie rzucilam, zeby sie tego cholerstwa pozbyc i nic :O dzieki za rady 🌻

Gość niebieskoookaa22
solarium pomaga, bo wysusza :) (niestety po zaprzestaniu wizyt, powraca problem) można myc płynem do higieny intymnej , bo jest a/bakteryjny i p/zapalny przecież;) 🖐️

Gość anusia-kawusia
z plynm do higieny intymnej juz probowalam nie pomogło, najlepiej jednak slonko i to to w turcji, po powrocie stamtad na dluzszy czas mialam spokoj