Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooola

pan ryby!

Polecane posty

Gość oooola

jaki jest??:)

Gość słyszałaś o wyszukiwarce
??? milion już tematów było o tym

Gość on sam tego nie wie
a ty chcesz wiedzieć

jak kocha - to na zabój jak nienawidzi - to jad spływa po scianach kochający, wrażliwy,delikatny romantyk wierz mi - urodziłem sie 15 marca

Gość oooola
super:)

Gość od dzisiaj naprawde...
a powiedzcie mi jak postrzegac zwiazek Pani Baran z panem Ryba? wierzyc w te horoskopy ,czy nie??? bo ja sie chyba zauroczylam...

JAK UWIEŚĆ PANA RYBĘ? Przynajmniej raz zakochał się nieszczęśliwie, wziął fantazję za szczerą prawdę i nie wyleczył się z naiwności. Poszukuje nieuchwytnego marzenia. Tkwi w nim dusza artysty, tęskni za swą „muzą” - kobieta z krwi i kości, to ciągle zbyt mało. Zarzucając sieci na tego osobnika, musisz przygotować się na ciągłe zmiany jego nastroju i planów. To artysta, niezależnie od uprawianego zawodu, urodzony aktor, gotów nawet, dla efektu, wybuchnąć płaczem. Świat własnej fantazji jest dla niego bardziej realny niż rzeczywistość. Wasze wyjście do filharmonii może nie dojść do skutku, bo Rybie przyśniło się że spadł na niego fortepian. Na pierwszej randce bądź zwiewna, eteryczna, pamiętaj, że jest wrażliwy na każdy przejaw agresji lub wulgarności. Aby znajomość była kontynuowana musisz wykazać wyrozumiałość dla swoistego rytmu, w którym żyją Ryby. Składa się on z napadów entuzjazmu i zniechęcenia. Niełatwo założyć mu obrączkę na palec. Jak prawdziwa ryba potrafi wymknąć się z sieci! Jeśli naprawdę ci na nim zależy, bądź królewną z jego bajki, lecz na wszelki wypadek podciągnij się w księgowości. Mężczyzna spod tego znaku nie wyręczy cię w rachunkach.

Motto: Wierzę. Charakterystyka znaku. Pierwsza dekada Ryb to stuprocentowa przedstawicielka tego znaku, uosobienie wrażliwości, subtelności i duchowego bogactwa, które niestety rzadko idzie w parze z bogactwem materialnym. Jest to człowiek nie z tego świata, potrafi śnić na jawie, przeżywa stany melancholii, nadmiernej egzaltacji. Pomimo takiej wydawałoby się nieżyciowej postawy, doskonale radzą sobie w trudnych sytuacjach. Druga dekada znaku Ryb to połączenie Ryby z Rakiem. Dobrze zorganizowana, zaradna i skuteczna w działaniu postać często angażująca się w działalność społeczną, życzliwa i odnosząca się z sympatią do ludzi. Trzecia dekada znaku to Ryba z cechami Skorpiona jest najbardziej przebojową przedstawicielką tego znaku. Wrażliwa i uczuciowa, ale nie da sobie w kaszę dmuchać i kiedy wymaga tego sytuacja potrafi walczyć. Staje często w obronie słabszych jest wrażliwa na cierpienie i przejawy niesprawiedliwości. Jak kochać Rybę? - Być zawsze w pobliżu, ale nigdy nie narzucać się swoją obecnością i przemożną chęcią pomocy. Jak z nią rozmawiać? - Starannie dobierając słowa, gdyż przywiązuje wielką wagę do ich sensu i wydźwięku. Słyszy o wiele więcej niż przeciętny człowiek, ale zwykle to, co chce usłyszeć. Jak ją rozszyfrować? - Nawet nie próbuj, nigdy ci się to nie uda. To raczej Ryba bez trudu ciebie rozszyfruje, jeśli tylko będzie miała na to ochotę. On - jak go zdobyć? Potrzebuje czułości i ciepła, oddania i opieki. Lubi dowody uznania i szlachetne gesty. Ceni dyskrecję i skłonność do poświęceń. Nie zawsze bywa wierny. Jeśli masz anielską cierpliwość to zyskasz w nim partnera. Z kim najlepiej czuje się pan Ryba? Bardzo dobrze z: Panną i Bykiem. Dobrze z: Bliźniętami, Rakiem, Skorpionem, Strzelcem i Rybami. Obojętnie z: Lwem, Wagą, Koziorożcem i Wodnikiem. Źle z: Baranem.

Próba charakterów. Osoby spod znaku Ryb są najspokojniejszymi i najbardziej zrównoważonymi ludźmi ze wszystkich znaków. Jeżeli Pani Baran uzna to za oznakę słabości i nie będzie szanować swojego partnera, to jego wrażliwa natura tego nie wytrzyma. Pan Ryba to uczuciowy człowiek, który jest w stanie zrezygnować ze swego ego na rzecz partnerki. W zamian oczekuje ciepła i zrozumienia. Bardziej rozwinięta psychicznie kobieta Baran jest mu w stanie to zaoferować. Pojawi się wtedy szansa stworzenia udanego związku. Pan Ryba jest łagodny, dzięki czemu jest w stanie nieco \"utemperować\" jej gwałtowną naturę. Na jej nadszarpnięte nerwy działa jak balsam. Ponadto jest żwawy i bystry. Ona energią i chęcią zdobywania świata potrafi go rozruszać i dodać pewności siebie. To ona będzie podejmować decyzje, wyznaczać cele i kształtować cały wizerunek rodziny. Pan Ryba chętnie na to przystanie, nie tylko z chęci uniknięcia awantur, ale także z czystego wygodnictwa. Będzie jednak sugerował partnerce różne rozwiązania. Lecz oczywiście ostatnie słowo będzie należało do niej. W życiu seksualnym Pani Baran musi respektować oczekiwania męża. W Waszym domu będzie dużo zgody i zrozumienia, pod warunkiem, że Pani Baran będzie bardziej taktowna i subtelna. Nie zaszkodzi Ci posłuchać dobrej rady partnera. Rybo dobrze uczynisz, jeśli zatroszczysz się o atrakcyjne spędzenie wolnego czasu dla siebie i swojej partnerki.

ta charakterystyka znaku jest niezła.... i też możesz mi wierzyć urodziłem się pierwszego marca...

no mnie też się dużo zgadza z tego dlatego nie piszę jaki jest pan ryba bo już praktycznie wszystko napisane heheheh

>>> Dida_1921 tak...chyba wiem co Ci sie najbardziej podoba... ...On - jak go zdobyć? Potrzebuje czułości i ciepła, oddania i opieki. Lubi dowody uznania i szlachetne gesty. Ceni dyskrecję i skłonność do poświęceń. Nie zawsze bywa wierny. Jeśli masz anielską cierpliwość to zyskasz w nim partnera... ;) ;) ;)

Manila nie wiem czy akurat to mi się najbardziej spodobało heheh ale dużo jest prawdy w tej charakterystyce całej ;) aż dziw bierze że tak dużo...

hehe...no mówiłam ze duzo sie zgadza. ja też czytałam swoja i rownież sporo mi się pokryło. być może to jest głupie ale niewątpliwie z d**y sie to nie bierze :D

hmmm to podobno nie pasowalibyśmy do siebie ;) ale kobiety rybki są kapitalne... i też wiem co mówię :):)

mnie się chce i za chwilkę pewnie padnę.... a Ty czemu nie możesz ?? skoro Ci się chce to do ciepłego łóżeczka wskakuj i śpij:)

heeh Ulotna chwilo jak jesteś choć w połowie taka jak ta pani rybka którą znam to mówienie że jesteś kapitalna i fantastyczna to i tak jest za mało.....

sesja to nie problem tylko \"słodki obowiązek\" zobaczysz jak już nie będziesz studiować heheh a ten drugi problem to jak chemia jest z dwóch stron to też nie ma problemu wystarczy zacząć działać :) chyba że tylko Ty coś czujesz...

no całego topicu nie przeczytałem bo już jest za długi ;) hehe wiesz nie chcę być złym prorokiem ale chyba nic z tego nie będzie... (byłem w podobnej sytuacji...za długo czekałem żeby coś wyznać tak samo jak ta kobieta o którą chodziło a później jak już niby byliśmy razem to już nie było właśnie tej chemii i się nagle wszystko zawaliło... sytuacja prawie analogiczna do Twojej...)