Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

eMule

Polecane posty

Gość niewiedząca

Czy ktoś wie jak się ściąga pliki za pomocą eMule? Właśnie zainstalowalam sobie ten program znalazlam pliki do sciagniecia ale nie wiem czy mi sie sciągają. Co oznaczaja te kolorowe paski- czerwony, niebieski, granatowy?

Gość Wejdź
Wejdź w ustwienia i zmień sobie na język polski

Gość deeeeeeee
hehehe a czy zaznaczylas serwer?? jesli tak to te niebieskie ze sie cos tam dzieje a scaiganie jest wtedy jak pokazuja sie cyfry z jaka szybkoscia sie sciaga

czerwony - nie ma uzytkownikow, od ktorych moglabys dany plik sciagnac zielony - jak juz ci sie sciagnie plik a jesli chodzi o odcienie niebieskiego,to im wiecej uzytkownikow,tym pasek robi sie coraz bardziej ciemny (od jadsnego niebieskiego d ogranatowego)

musisz trochę odczekać bo emule dość długo się zabiera do ściągania. A paski to: czerwony-brak źródła do ściągania odcienie niebieskiego oznaczają od ilu osób można dostać plik, im bardziej niebeiski tym więcej źródeł szary-to co już ściągnęłaś Pzdrawiam :)

proponujé wejsc na www.emule-project.net (ustawic na polski jezyk), potem w zakladké Pomoc i wsparcie. Tam jest dokladnie wszystko, jak krowie na rowie, opisane :) a poza tym, bardziej polecam program Bitcomet - jest o wiele razy szybszy transfer sciagania plikow niz na emule. (np. na emule mialam srednio 10 kb/sec, a na Bitcomet mam ok. 90 kb/sec!!!!!!) :)

jak są całe zielone i po prawej stronie pisze complete to znaczy że plik się ściągnał :)

Gość karolina 333
a a ten Bitcomet dziala tak sampo jak eMule ??

w sumie dość podobnie, z tym że do bit cometa ściągasz adresy plików ze stronek internetowych,tzw. torrenty i wtedy otwierasz takiego torrenta w programie i zasysasz :) są specjalne stronki z tymi plikami torrent :) np. www.mininova.org

Gość prosze ladnie o pomoc
a moglby ktos podac jakiegos bezpiecznego linka do bitcometa,bo juz kilka razy sciagnelam sobie robaki sciagajac jakis program ja mam tylko kazee lite i sciaga w sumie niezle,ale nie mozna nia znalezc wielu rzeczy ktore mozna sciagnac tymi programami typu emule

Gość prosze ladnie o pomoc
dzieki wielkie olik,zaraz sciagam