Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upadly_aniol

piercing

Polecane posty

Jak byłam młodsza to brew, pępek i kilka w uszach.Teraz sie ugrzeczniłam to tylko 2 w uszach i język :P

Gość talkingkisser
ja osobiście planuje zrobić kolczyk w dekolcie . jestem do niego prawie przekonana bo jest oryginalny i z klasą . Lecz powstrzymuje mnie wątpliwość dotycząca tego .. że ponoć bo wyjęciu kolczyka mogą zostać blizny. czy wiadomo komuś coś na ten temat ?

a ja przedwczoraj zaraz po ostatniej maturze polecialam do studia i przeklulam jezyk :) planowalam to od 4 lat, ale jakos co chwile mi cos wypadalo :P dzisiaj jest dopiero 3 dzien, a ja juz zjadlam spagetti na obiad :classic_cool:

Gość latwo sie wyrywa takie laski
;) wystarczy kawalek magnesu :D

Gość A-gunia
a ja mam intymny HCH

ja zrobiłam miesiąc temu kolczyk w pępku. Wszystko jest ok , z tym że niedawno kupiłam sobie nowy kolczyk i ma on krótszy pręcik w ciele (10mm) o około 2 mm od starego kolczyka. Czy ktoś wie, czy kolczyki od kosmetyczki zawsze są dłuzsze na okres gojenia (tak jak w przypadku języka)? Bo jak założyłam ten nowy to wydawalo mi się, że mam lekko ściśniętą skóre...a jego długość jest ponoć standardowa. I już sama nie wiem czy tak powinno być....

a ja robie sobie w jutro w brwi (kolezanka mi robi wiec sie cholernie boje o moj nerw twarzowy;p) a niedlugo w lechtaczce tylko ja chce przebicie trojkata i nie wiem czy mam do tego odpowiednia lechtaczke^^ wie ktos jak to sprawdzic? XD

Gość Suzy_Lee
chciałabym zrobic sobie kolczyka w brwi, czy to bardzo boli i czy to prawda, ze jesli bede miec zle dobrany rozmiar kolczyka grozi mi opadniecie brwi???

Gość ladaco.
mam nowy nabytek :D

Ja mam w uszach 4. na prawym 3 i na lewym 1. w wardze i w pępku teżż;D ajć kocham to;);)

ja mam w nosie (standart nostril), w pępku i we wardze (loveberts). planuje jeszcze brew, łydke , nadgarstek i może między piersiami? (sternum)

Gość 2323
4 standard piercing 2 tunele 1 navel 1 neck 1 madison 2 clavicle. KOCHAM!

Gość zakładajcie w pępku
przyda się na starość do zawieszania choinki zapachowej

no tak piercing strasznie wciąga... ciągle chcesz wiecej i wiecej :) sama tego doswiadczam :D mam po 8 w uszach, 2 w pępku, planuję terz brew i nosek ;)

Gość fajniutka malutka piercing
A ja mam kolczyki w nastepujących miejscach : * pierwszy był w nosie * drugi język * trzeci w brwi * czwarty na pipce :) tego lubie najbardziej * piąty we wardze kolejne wkrótce :D

kolczyk na pipce - o ja pierdole :D :D :D :o czy jak idziecie do salonu sie kluc to tez mowicie, ze chcecie przekluc pipke? :o przeciez przeklucia intymne maja swoje nazwy :o

Gość mała wielka kobieta
cholera ja kooooocham kolczyki;D zaczęłam oczywiście od uszu w zerówce, teraz mam ich w uszach kilka, do tego w pępku i szykuje się a następny... może brew ;-D

Gość zwariowana9999
ja mam 7 w uchu. w jezyku chcialabym miec ale chlopak mi nie pozwala... mysle jeszcze o tatuazu na krzyzu:-)

ja miałam 2 lata temu kolczyki w dwóch brwiach w nisie w brodzie i w wardze i całe uszy;p a teraz mam tylko w uszach;)

ja miałam 2 lata temu kolczyki w dwóch brwiach w nisie w brodzie i w wardze i całe uszy;p a teraz mam tylko w uszach;)

Gość martunia_20
ja mam po 6 w uszach, w nosie, jezyku, pepku,lechtaczce, sutku

Gość userhuerhyeutgert
martunia 20 o lol. Te w sutku i lechtaczne w normalnym studiu robilas?

Gość mydulce
Jak bardzo boli zrobienie kolczyka w jezyku?... bardzo chcialabym sobie zrobic ale boje sie bolu mam juz w pepku i nosie i przeklucie tych miejsc nie bolalo mnie bardzo a nie wiem czego mam sie spodziewac po jezyku.... :)

Gość Banana_bum D
ja mialam w jezyku ale niestety musialam wyjac bo niestety sobie zle przebilam ( no ale tak to jest jak cie czlowiek nie zna) ;/ ( przebijanie nie bolalo) gorzej jak sie goilo bolalo jak nie wiem co ;/ narazie mam 4 w uszach i planuje sobie zrobic w pepmku i nosie tylko tym razem pujde do salonu zeby zrobil to specjalista bo znowu sobie zle zrobie ;/ i bedzie du*a