Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaa

DO DZIEWCZYN, KTORE MAJĄ....GUST i potrafia sie ubrać

Polecane posty

Gość dziewczynaaaa

mam mały problemik. Kupiłam sobie zakiecik w kolorze takim jakby seledynowym (cos pomiedzy zielonym a niebieskim). Jakie kolory bedą do niego pasowac??

Gość natura górą
najlepiej kraść pomysły od natury. można podpatrzeć w co się ona ubiera. tradycyjnie czarny (pasuje do wszystkiego) ale za bardzo "tradycyjnie" by to wyglądało. biały też może być i brąz. broń boże nic pod kolor żeby nie wyglądało jak "komplet" można też zaszaleć i ubrać cos całkiem z innej bajki np. pomarańcz, ale to dla odważnych. swoją drogą pomarańcz z takim niebieskawym czy też seledynowym wygląda dość ciekawie. ale też dość odważnie

Gość dziewczynaaaa
Dziekuje za zainteresowanie:) ten pomysł z pomarańczem uwazam ze jest super...

Gość a czy przypadkiem
niebieski i zielony to nie morski?? zawsze mi sie wydawało, ze seledynowy to zielony i żółty....

Gość dziewczynaaaa
No moze byc morski

Gość moim zdaniem....
z czernią będzie super

Gość rady cioci Ady
Na pewno pasuje biały, żólty, delikatny różowy.

Gość zosia z alaski
nie no moj gust jest inny niz twoj, nie kupilabym nic seledynowego...no ale napewno bedzie pasowac do spodnicy tez w posobnym kolorze, teraz mozna kupic bombowe spodnice ktore idelanie pasuja do żakiecików :D ale to juz bardziej wiosennie, napewno masz cos w szafie co bedzie pasowac

Gość jakaś taka bylejaka
Nie bardzo wiem o jaki zielonkawy chodzi,czy taka jasna zieleń? Ja taki żakiet noszę do czerni,ale też do beżu i szarości.Z tym,że on jest w takiej trawiastej zieleni

Gość Alycja
Do zwykłych dzinsów też powinien pasować.

Gość dziewczynaaaa
To nie jest zielony... ciezko mi okreslic jaki to kolorek.... do morskiego podobny (mieszakna niebieskiego i zielonego). Teraz ten kolor jest modny

Gość turkusowyyy
o matko ludzie wy kolorow nie rozrozniacie??? seledynowy a turkusowy to jednak roznica jest i to nie mala.

Gość Szczerze Ci radzę
nie kupuj na przyszłość takich dziwnych, sezonowych kolorów. Za rok nie bedą modne, a i sama widzisz: jest kłopot z zestawieniami. Ja wiem, o jakim kolorze mówisz - jest on trudny i niespecjalnie twarzowy. Ale do białego, czarnego i żółtego pasuje. Mam nadzieję, że jesteś śniada, bo blade osoby w takim kolorze mają trupi odcień skóry....

Gość brązowy będzie pasował

Gość turkusowyyy
a do turkusu braz jak najbardziej.

czarny pasuje do wszystkiego , podobnie biały oraz brąz - takze zestawienie z tymi kolorami bedzie wygladalo ładnie :)

Gość dziewczynaaaa
Wiem .. brąz jest idealny tez Wiem ze jest sezonowy, ale ja własciwie co sezon kupuje jakies ciuchya o tych sprzed roku zapominam. Oczywiscie mam równiez w szafie odziez tzw. "ponadczasowa":)

Gość dziewczynaaaa
Dla mnie on jest twarzowy:) Jestem opalona brunetka

no wlasnie, a ja mam sukienke morska ze złotymi cekinami (matowe zloto) i nie wiem jakie do tego buciki beda pasowaly... czarne czy jednak za brazowymi sie rozgladac??

Gość awe
ja bym do takigo żakietu ubrała fejne ciemne lub tez jasne jeansy, biały dopasowany t-shirt i jasny - biały w delikatne pastelowe prążki (H&M) szal. Buty na płaskiej podeszwie. Elegancko-sportowo. Do tego zapach hermesa: un jardin sur le nil = i powstaje kobieta idealna:)