Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ha

jak mam mu powiedziec zeby sie odczepil i nie snuł wizji ?

Polecane posty

Sama sobie tego piwa nawarzyłaś. Stać Cię było na pisanie do 5,30, dałaś mu numery swoich telefonów, a teraz jesteś \"nieszczęśliwa\" :D, bo facet dzwoni. A co ma robić, skoro z Twojej strony spotkało go tyle dobrego ? :)

ale śmieszne...ha ha ha ha :(

Gość tez spotkalam
takiego typa, wmawiał mi ze ja go pragne tylko duma kobieca mi nie pozwala sie do tego przyznac :) w moim przypadku pomoglo milczenie , odzywa sie jeszcze czasem ale juz coraz mniej.

Gość o kurde
ale masz pzrerypane! Współczuje! A do niego nic tak kompletnie nie dociera????

Gość slooodka
ha to Ty jestes w stolycy czy on? ja dzis mialam randkę ze świrem:( w stolycy

On jest w stolicy. Na SZCZĘŚCIE!! A Twoja randka była nieudana?

Gość slooodka
nom...jakis świr, czulam się jakby mi chcial wyprac mózg.. kupil mi wino, myslal, ze mam 20lat :) a ja mam duzo więcej..jessoo..jeszcze mnie ciarki przechodzą...

:)))))))))) no to źle ze poczestował lampka wina? A moze to było wino marki \"WINO\"? No opowiedz troszkę ;) Ja tez mam duzo wiecej niz 20 lat :)))

Gość slooodka
świr no../..juz przez telefon gadał non stop wmawiając mi w zasadzie nie wiem co? moze byl na jakichs prochach..tratatatatamaly taki ruchacz:( nic o sobie nie chcial powiedziec, chcial mnie spić i wykorzystać :o..nawet nie wiem czym się zajmuje,

no to zagadał Cie na amen..wyciągnał z Ciebie co chciał i liczył moze i na to że Cię ulula. Popatrzec sie na niego dało czy to quasimodo?

Nie rozumiem1 Gadałaś z Nim do rana ,dałaś numery telefonów (nawet do pracy ??????? :-o:-o:-o ! ). A gdy się okazało że nie jest Królewiczem ,okazał się nagle natrętem !

Gość indinrra
Powiedz mu po prostu by sie odczepil i nie snul wizji:)

Gość Dupek z chalupek
Czego ty sie boisz? Powiedziec mu prawde, ze cie wogole nie interesuje....i zeby ci dal spokoj... az dziecko musialas do tego wlaczac? Sama nie umiesz mu powiedziec - "Prosze do mnie nie dzwonic wiecej..i koniec kropka". Takie to trudne?

Yogi mis---> do pracy mu tel nie dałam. sam znalazł . jest zewnętzrnie nieciekawy, ale tu głównie też chodxi o jego namolność :/

Gość eeee tam... ..
ja tez uwaam, że to dziwne. Jak ja nie znam kogoś wystarczająco długo, to nie daje mu telefonów, adresów itd... mogłaś pozostać na skype - zmieniłabyś nick i już! Pobawiłas się po prostu i tyle.... mozę i natrętny ale żal mi go :P

ja sie nie bawie ludzmi. czy to rozmowa to zbrodnia? pewnie nadal bysmy sobie gadali gdyby nie to ze on juz za żone by chcial mnie miec :(

:) jestem po rozmowie...wreszcie dotarło ....ufffffffffffffffffff juz mi lzej....Po paru rozmowasz juz sie mianował moim pzryjacielem, a mnie uwazał za pzryjaciółke...rany! ale niektórzy maja tempo...