Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycianie migdalkow

wycinanie migdalkow WARSZAWA!

Polecane posty

Gość wycianie migdalkow

prosze Was o pomoc... Musze wyciąc migdałki i prosze poradzcie mi do ktorego szpitala isc?!? chodzi o Warszawe. strasznie sie boje :( :( :(

Gość wycianie migdalkow
prosze...

Gość wycinanie migdalkow
nikt nie pomoze...?

Gość uuuuuuuuup
upupup

Gość monikaaaaaa
Najpierw trzeba znalezc dobrego laryngologa a potem on poprowadzi do zabiegu.Nielatwo go jednak znalezc i w tym najwiekszy problem...

mój syn będzie miał wycinane migdałki teraz w marcu...jeśli musisz teraz to tylko w prywatnej klinice bo na państwowy zabieg sie czeka.ja czekam od września..prywatnie kosztuje 1900zł sam zabieg bez wizyt kontrolnych itp powodzonka

Gość wycinanie migdalkow
no wiem ze sie czeka... tabletka a gdzie robisz prywatnie?

Gość qqqqqqqqqqq
Po co chcesz wyciąć migdałki ?

Gość wycinanie migdalkow
musze wyciac sa bardzo przerosniete i mam ropne zapalenie. non sto jestem chora. dzieki za link:) ale nadal nie wiem ktory szpital bylby najlepszy,,,

Gość upupupupupppppppppppp

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość upupupupupupupuupupupupupupuup

Szpital Czerniakowski na Stepinskiej moj chlopak mial tam wycinane 2 tyg temu ponoc oddzial laryngologii stoi tam na bardzo wysokim poziomie Pozdrawiam :)

Gość wycinanie migdałków
o rany ktos sie nade mna zlitowal:) :) dziekuje bardzo:) :) ❤️ gdybys tu jeszcze zerknela to prosze napisz ile czekal:)

Gość upupupuupupupupupupupupupup

Gość upupupupuppupupupuupup

Gość neczko
najlepszre miejsce - w styczniu wycinałam migdał z moim synkiem - właściwie pod Warszawą, to Kajetany. Międzynarodowe Centrum Mowy i Słuchu, oczywiście jest również dla dorosłych. Ma podpisaną umowę z NFZ, tak więc konsultacje i zabieg będą bezpłatne,niestety terminy są długie, my czekaliśmy 4 miesiące. Natomiast sam szpital jest robiony na szpital prywatny, lekarze i pielęgniarki są mili, pokoje czyste i kolorowe i z łazienkami (!!!). Można zapisać się na konsultacje przez internet.

Gość wycinanie migdalkow
neczko prosze napisz czy istnieje tam mozliwosc np odplatnie zrobienia zabiegu szybciej? i dziekuje za pomoc:)

Gość neczko
Spróbuj znaleźć stronkę w necie i zapytaj. W ciągu dnia zwykle odpowiadają. Adres mam w pracy więc jakby nie wychodziło to daj znać, jutro spróbuję nie zapomnieć. Żeby się zapisać trzeba będzie podać pesel. Wiem, że mają odpłatne zabiegi, my czekaliśmy w kolejce na bezpłatny, więc nawet nie wiem jak się takie płatne organizuje. I jaki to koszt. Sorki, ale więcej nie pomogę.

Gość wycinanie migdalkow
naprawde bardzo dziekuje:) stronke juz znalazlam, zadzwonie i sie zapytam, albo napisze:) dziekuje za pomoc:)

Gość neczko
Napisz maila. Pomimo ich całej oszałamiającej jak na klinikę dla ludzi leczących się przez NFZ techniki, nigdy nie udało mi się tam zadzwonić. Natomiast zawsze odpisywali. Możesz próbować ale niech Cię ten brak kontaktu telefonicznego nie zraża! Trzymam kciuki za migdałki!

Gość wycinanie migdalkow
dzieki:) jak milo ze ktos jeszcze chetnie pomoze i poradzi:) pozdrawiam:)

Gość wycinanie migdałków
Dzwonilam tam i niestety to miejsce odpada... Na sama wizyte do laryngologa sie dlugo czeka a potem dlugo sie czeka na zabieg:( niestety koniecznie trzeba isc do ich laryngologa i od niego dostac skierowanie na wycinanie migdalkow, nie wystarcza skierowanie od innego lekarza. tak wiec musze znalezc inne miejsce...a w szpitalu na banacha czeka sie ok 2 lat:( Poradzcie gdzie najlepiej isc zeby byly w miare ok i szybko? please...

Gość wycinanie migdałków
jeszcze nie dzwonilam do czerniakowskiego szpitala...moze tam terminy sa blizsze...:(

Gość wycinanie migdalkow
ponawiam jeszcze pytanko do MysiaPelasia: Prosze powiedz ile czekal Twoj chlopak na zabieg? bardzo prosze:)

Gość upupupupupuuupuppuupup

my już po..na szczęście.chcę zapomnieć to co widziałam.czekaliśmy na zabieg pół roku..mój syn miał usuwany trzeci migdał i podcinane podniebienne i wystąpił krwotok z nosa i mu wsadzili jakiś balonik..spróbujcie wytłumaczyć 5-cio letniemu dziecku że tak musi być..ja byłam biała jak ściana ale sie udało.na szczęście dziecko przespało prawie 2 dni i nie płakało..to był koszmar dla mnie a ten krwotok to mi sie po nocach śni

Gość Bezmigdałowiec
Ja miałam usuwane migdałki 16.03 w szpitalu na Szaserów podobno dobry szpital ale jeżeli mam być szczera to nie wiem czy zdecydowałabym się na zabieg po tym co przeszłam. Co do szpitala nie mam zastrzeżeń, opieka sympatyczna co do wyglądu szpitala i oddziału to każdy wie jak jest w publicznej służbie zdrowia ale chodzi mi głównie o ból po zabiegu :( Przez tydzień nie można jeść, pić, łykać śliny, spać ale lekarz mi powiedział, że to zależy od stanu w jakim są nasze migdałki, bo im bardziej były chore (podobno po każdej anginie robią się jakieś zrosty w nich ) tym gorzej boli po zabiegu. U mnie po tygoniu ból odszedł jak ręką odjąć ;) a co będzie dalej zobaczymy. Anginy miałam praktycznie non stop czasami zdarzało się dwa miesiące przerwy i to był sukces :) Pozdrawiam wszystkich odważnych i zyczę wytrwałości i cierpliwości :))