Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalaaaa

nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość ulalaaaa

jestem troche przybita, dzis mialam przymiarke sukni slubnych w salonie, jestem osoba bardzo znerwicowana , dzis tak sie zestresowalam tym ze mam sie przebierac w suknie, z ejka juz stalam w bieliznie samej, to na dekolcie pojawily mi sie ogromne czerwone plamy, wygladaly tragicznie, ekspedientki sie dziwnie patrzyly, co mi dolega, a ja stalam tak zazenowana i ledwo powstrzymywalam sie od placzu...prawdopodobnie bede mila gorset do sukni, wiec tak sobie mysle jak to cholerstwo znowu mi wyjdzie znerwow podczas slubu, to bedzie totalna porazka, a inny model mi nie pasuje, bo jestem szczupla i mi gorset doradzaja...nie wiem co robic, czy komu stez takie plamy wyskakuja??czy wie ktos jak temu zapobiec?moze jakies tabletki silne na uspokojenie znacie??

Gość mam pytannie tylko
idz spokojnie do lekarza i opowiedz. Mysle, ze dostosuje do Ciebie w sposob najodpowiedniejszy jakies lagodne ziolowe srodki uspakajajace. Jest ich bardzo wiele, dlatego trudno cos polecic. Zwroc sie do specjalisty. Pozdrawiam. P.S. ja tez niedlugo ide do salonu:)

Gość to stres
mi takie plamy wychodzą jak się bardzo zdenerwuję, musisz odpocząc i się wyciszyc, uspokoic, chociasz przed ślubem to będzie ciężko o spokuj, ale spróbuj

Gość też tak mam nie przejmuj się
tak wszystkim;)