Margherite 72 Napisano 9 godzin temu Brak zycia, tematy denne, po to żeby kasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 9 godzin temu To zapraszam na nerwicę jest bardziej senior friendly 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Beata niedzieciata napisał: To zapraszam na nerwicę jest bardziej senior friendly Za podżeganie do zdrady królestwa, również jest kara wygnania bez możliwości powrotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Beata niedzieciata napisał: To zapraszam na nerwicę jest bardziej senior friendly Kim ty jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Margherite napisał: Brak zycia, tematy denne, po to żeby kasować sporo osób się stąd zmyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Margherite napisał: Brak zycia, tematy denne, po to żeby kasować Poszli na nerwice na tydzień i taki challenge robią i niedługo wrócą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sporo osób się stąd zmyło Odliczają dni, godziny i sekundy do powtoru tutaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Odliczają dni, godziny i sekundy do powtoru tutaj. Wchodzą tu i werbują ludzi na nerwicę, jak kiedyś na Nastroik. Haha Tam sobie nie pohejtują od hełmofonów i grubasów, bo od razu ban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wchodzą tu i werbują ludzi na nerwicę, jak kiedyś na Nastroik. Haha Tam sobie nie pohejtują od hełmofonów i grubasów, bo od razu ban. Judasze. Hańba im. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wchodzą tu i werbują ludzi na nerwicę, jak kiedyś na Nastroik. Haha Tam sobie nie pohejtują od hełmofonów i grubasów, bo od razu ban. Dlatego tylko wybitne jednostki tutaj zostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Judasze. Hańba im. Hańba bo chcą ci zabrać poddanych z twojego królestwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Hańba bo chcą ci zabrać poddanych z twojego królestwa Mam tutaj dużo pachołków. Mogę sobie przebierać. Tylko żon brakuje, ale leżak też spoko. Jeśli zajdzie taka potrzeba, to w ramach odwetu dokonamy najazdu na ich osadę. Nie będzie co zbierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Zero cukru napisał: Mam tutaj dużo pachołków. Mogę sobie przebierać. Tylko żon brakuje, ale leżak też spoko. Jeśli zajdzie taka potrzeba, to w ramach odwetu dokonamy najazdu na ich osadę. Nie będzie co zbierać. A po co żony? Tylko by marudziły. Ja mogę być panią generał z maczugami. Atak najlepiej odbyć nocą przy pelni księżyca. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A po co żony? Tylko by marudziły. Ja mogę być panią generał z maczugami. Atak najlepiej odbyć nocą przy pelni księżyca. Marudziły? Mają tylko leżeć i mi nadskakiwac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Marudziły? Mają tylko leżeć i mi nadskakiwac. To w takim przypadku zażądały by rozwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 19 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wchodzą tu i werbują ludzi na nerwicę, jak kiedyś na Nastroik. Haha Tam sobie nie pohejtują od hełmofonów i grubasów, bo od razu ban. A nie wiesz, czy od "prostytutek z pomorza" i "szm.at lubiących penory" tam można hejtować? Bo nie wiem, czy polecać tobie i koleżance, choć koleżanka podobno o 4 rano po całodobowej walce na dwóch forach, zaliczyła tam perm bana, więc dla niej i tak może być za późno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: To w takim przypadku zażądały by rozwodu. W moim imperium wygląda to trochę inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: A nie wiesz, czy od "prostytutek z pomorza" i "szm.at lubiących penory" tam można hejtować? Bo nie wiem, czy polecać tobie i koleżance, choć koleżanka podobno o 4 rano po całodobowej walce na dwóch forach, zaliczyła tam perm bana, więc dla niej i tak może być za późno Wysoka cena za gloszenie prawdy. Myślę, że nie do końca jej o to chodziło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, Onaaaa napisał: A po co żony? Tylko by marudziły. Ja mogę być panią generał z maczugami. Atak najlepiej odbyć nocą przy pelni księżyca. co to za armia ze masz tam maczugi, nie stac cie na dobre uzbrojenie? Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WhySuchSzlora napisał: co to za armia ze masz tam maczugi, nie stac cie na dobre uzbrojenie? Czyli jakie? Maczugą jak sie przywali to koleś nie wstanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: W moim imperium wygląda to trochę inaczej. Czyli jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 3 godziny temu Niektórzy stąd mają taki ból tyłka, że w awatary i w zdjęcia w tle dają screeny cudzych rozmów z tego forum. Tutko z Pomorza orientuj się. Życie to nie tylko forum. Twój wieczny jazgot i obsesja względem mnie i Giny to miód i dar dla mojej duszy. Ogarnij się ruda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli jakie? Maczugą jak sie przywali to koleś nie wstanie. czołgi, drony, rakiety dalekiego zasiegu armatohaubice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1537 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: czołgi, drony, rakiety dalekiego zasiegu armatohaubice Malowany biedny to i tylko maczugi mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Niektórzy stąd mają taki ból tyłka, że w awatary i w zdjęcia w tle dają screeny cudzych rozmów z tego forum. Tutko z Pomorza orientuj się. Życie to nie tylko forum. Twój wieczny jazgot i obsesja względem mnie i Giny to miód i dar dla mojej duszy. Ogarnij się ruda Ty lepiej okaż wdzięczność, że na rzecz odpału ketrelowej, usunęłam ze zdjęć rzewną opowieść o pozyskaniu Buni od matki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Margherite napisał: To nie jest to co kiedyś, kiedy tematy miały po 400 stron i nie było blokerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Malowany biedny to i tylko maczugi mamy. ok jakby taka babofona z maczuga mi mowila ze jest generalem to bym ja ugryzła w dópe Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 3 godziny temu bo kiedys kafe bylo inne, a teraz codziennie kasuje ktos wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=D napisał: bo kiedys kafe bylo inne, a teraz codziennie kasuje ktos wszystko Blokujesz z Pravikiem, to kasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach