Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rumianek

Tak się chiałam wygadac...

Polecane posty

Jakos nie potrafię siebie odnależć..konczę studia, szukam pracy, ale oczywiscie nic mi sie nie udaje znależć...więc szukam dalej i szukam...Mam ukochanego mężczyzne przy boku z którym jestem 4 lata i jest nam razem bardzo dobrze..a jednak czegoś mi brakuje, brakuje mi pasji..tego czegoś co ma mój ukochany, dla niego jestem oczywiscie ważna, ale chciałabym jak on mieć coś, jakieś zajęcie, jakąś interesującą pracę, w której mogłabym się realizować, spelniać, wytyczać nowe cele..chyba mu nawet tego zazdroszcze, bo on ma w swoim zyciu mnie i pasję, ja mam tylko jego,jak on jest zajęty, wtedy własnie brakuje mi czegoś czemu moglabym poświęcać kazda wolną chwile,nie wiem czy ktoś mnie w ogóle rozumie:( Szukam, ciagle szukam...

Gość ślivka
a ja mam męża, który mnie nie rozumie i chyba też będę płakać :( kiedyś miałam pasję - była nią muzyka, ale wszystko poświęciłam dla nauki, dla pracy, męża... tylko po co?

Moją pasją też kiedyś była muzyka....miałam zespół, koncerty, ale jakos sie rozpadło:(

Gość jestem głuptasem
mam to samo co rumianek z tym, że mój chłopak jest jeszcze świeży - znaczy się 8 miesięcy jesteśmy razem :) pracy też szukam ale z tym coraz gorzej bo czytając ogłoszenia mnie z nerwów już zaczyna boleć żołądek :( pasji brak - nałogowo czytam książki ale to co innego niż pasja

rumianek wiem co czujesz :( tyle że u mnie z pasją jest tak, że robiłabym dużo rzeczy, ale 1. nie stać mnie na większość tych zainteresowań 2. nie ma z kim ich dzielić 3. duże niezrozumienie dla moich zainteresowań w pewnych środowiskach :(

Gość w sumie taaaaaaaa
rozumiem....mysle,ze duzo osob tak ma i to wcale nie znaczy,ze jestes mniej interesujaca..wiem,ze to moze meczyc ale jak na sile mozna szukac pasji? a moze jak zalozysz rodzine i urodzisz dzidziusia to wtedy juz bedzie wszystko jasne:)

no wtedy na pewno facet zajmie się pasją, a kobita bawieniem dziecka, gotowaniem i sprzątaniem. hmmmm nie tędy droga

Gość w sumie taaaaaaaa
no ale ciekawe z czego to wynika,ze jedni maja w sobie ogromna pasje do czegos a inni nie!:( dlaczego tak jest?to smutne,ze niektorzy ciagle musza poszukiwac siebie...........

Gość ślivka
i tak wszyscy kiedyś umrzemy :(

a ja studiuje dwa kierunki i mam bardzo czasochlonna pasje, ktora zajmuje mi wiekszosc czasu... i brakuje mi go juz (i sil) zeby wyjsc do ludzi,pobawic sie troche,poznac kogos...

uuuuu powiało optymizmem :) a tak wogóle skąd jesteście?? ja śląsk :)

Gość w sumie taaaaaaaa
czesto mozna sie spotkac ze zdaniem,ze ludzie z pasja sa bardziej wartosciowi....ale jesli ktos jej po prostu nie ma?proboje roznych rzeczy i nic..ma sie odrazu zabic?to naprawde meczy

Gość w sumie taaaaaaaa
ja Gdansk:):) i tez nie mam ostatnio czasu na nic............ wogole naleze do osob ,ktore nie moga spelnic sie w zyciu choc maja tysiace pomyslow:(zawsze jakas bariera

Gość ślivka
podkarpacie ale przynajmniej dobrze że wiosna idzie, zapiszę się znowu na tenisa, a wysiłek fizyczny oczyszcza umysł i ciało

Też jestem ze śląska:) Wiecie, ale to nie ejst tak wlasnie ze nic nie umiem robic, na nartach jezdze -ale ile razy mozna pojezdzic skoro sie wlasnie ma kasy i sie studiuje, pływać lubie, ale w zimie nie moge bo mnie od razu grypa bierze:o kiedyś własnie muzyka była moją pasją, ale nic z teg onie wyszło i wszystko sie rozpadło:o Cieszę sie ze taki miły odzew, bo myslalam ze nikt mnie nie zorumie:):):)

miało być oczywiscie \"nie ma kasy\" ;) Generalnie czuję jakąś pustke, potzrebuje czegoś co bym kochała, oprócz mojego chłopaka :):) Żeby coś mieć dla siebie tylko...

Gość ślivka
A może psa sobie kup? Albo chociaż rybki. Ja mam dwa psy - ile się wyspaceruję...

Gość w sumie taaaaaaa
a ja z miom facetem mamy gekona!

Miałam psa przez 12 lat -wilczurka, suczkę i zdechła mi rok temu, od tej pory nie chce juz miec nigdy psa, za bardzo się człowiek przywiązuje....

Gość ślivka
gekona to chyba przytulić nie bardzo, nie? on ma takie małe ohydne łapki... :)

Zabrze :) Wiecie co to chyba ta końcówka zimy wpływa tak melancholijnie;) Dobrze, że wiosna idzie, z wiosną wszystko jest łatwiej.......

Gość arana
A co to jest gekon ??

Gość w sumie taaaaaaa
no pewnie!!!Rumiana:):) a latem to juz wogole!!!! a co do pasji itd to wspomnialam wyzej o dziecku bo ostatnio sama bardzo powaznie mysle o przygarnieciu jednego pod dwoj dach i do swego serducha (tj:stworzenia r zastepczej)

Gość madlen 23
dziewczyny, nie łamać mi się tu;) przyłączam się do was też, pasji brak - chociaz chęci dużo alee- kasy brak, studia kończe.. pracy brak ;) ale chłopa mam, mój mój mój :)

Gość w sumie taaaaaaa
tylko watpie,ze poki co uda mi sie to bo chyba jeszcze jestem zamloda narazie.....a moja mama sie nie pisze na to:(

Madlen 23 hehe podobnie jak ja, brak kasy, brak pracy, koniec studiów, ale moja miłość \"on\" tylko mój :)

Gość upupup