Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koroneczka

Jaką nosimy bieliznę - koronkową czy bawełnianą, stringi, czy zwykłe majteczki?

Polecane posty

Gość barchaneczki
zima przecież jest :P

Gość no_magil
Ja zdecydowanie bawełniana,bez wzgledu czy jest to zima czy lato.Po prostu moje ciało ;) nie toleruje innej bielizny,np.satynowej,albo z dodatkiem jakiegoś sztucznego składnika.Kupuje zwykle tutaj ta bielizne www.eko-bielizna.pl bo w sklepach jest,ale zawsze z domieszka czegoś do bawełny.

Gość to zależy czy góra czy dół
gacie wolę bawełniane i stringi i figi itd a staniki mam zawsze dobrze dopasowane rozmiarowo a mam spory biust a noszę usztawniane nie usztywniane tylko na fiszbinach czasem miękkie , ktoś napisał ,że ma biust w rozmiarze D a ja wam powiem nie ma czegoś takiego :P 60D jest małe 70D średnie a już np 90D jest wielkie ;) jak mi nie wierzycie zapytajcie się brafiterek , zajrzyjcie na stanikomanię czy balkonetka.pl

Gość kororooweczka
to zależy czy góra czy dół Mój 65D potwierdza:P Mam mały biuścik w tym rozmiarze ;) A co do pytania, to biustonosze również mam różne, w przeróżnych kolorach dopasowane, bez żadnych push-upów. No i po przekonaniu się do stringów nie mogę już nosić zwykłych fig, bo dziwnie się w nich czuje, więc mam poza tym tylko majtki o kroju bokserek. Koronkowych kilka, bawełnianych więcej, też w różnych kolorach.

Uwielbiam bieliznę koronkową bo wtedy czuję się piękna i seksowna. Jest sklep internetowy z fajnymi cenami Tiumpha www.ekubas.pl POLECAM

Noszę tylko stringi, najlepiej lubię bawełniane, jednokolorowe

Gość gość
Ja uwielebiam bieliznę. Ostatnio kupiłam sobie kurteczkę na jesień i 3 pary majtek i zgadnijcie co mnie bardziej ucieszyło? Oczywiście majtki. Lubię bardzo koronkową bieliznę. Jeśli chodzi i dół unikam stringów, właściwie mam tylko dwie pary kupione z 3 lata temu. Zdecydowanie wolę zabudowane ale nie za bardzo majteczki. Stringi wydają mi się takie blee i mało seksowne - wszystko na wierzchu ale co kto lubi :P Zdecydowanie wolę opcję widać a nie nie widać albo na odwrót.:Czyli zwykłe majtki (ale nie jakieś reformy zabudowane ) takie mocno wykrojone z koronką albo przeźroczyste - boska sprawa.

Gość gość
Jeśli chodzi o bieliznę, to bardzo lubię koronki :) Np. koronkowa bielizna nocna http://e-sensi.pl - ten sklep ma w swojej ofercie prawdziwe cuda :)

Gość Dk98
Hej dziewczyny ! mam problem .. chce zrobic dla meza niespodzianke i kupic jakas seksowna bielizne .. ale nie jestem pewna czy to dobry wybor co sądzicie o tej bieliznie http://www.ekubas.pl/produkt-1256,-Amourette_300_WHP.html

Gość gość
dziewczyny co sądzicie o takim patencie jak koronkowa bielizna na zwykle proste majtki hm to wydaje sie ciekawe rozwiązanie. Koronka uatrakcyjnia a w bawelnie wygodnie. Oczywiscie pasuje dobrze dobrac krój żeby to miało ręce i nogi. No i więcej zabawy dla partnera podczas seksu

Gość gość
Coraz więcej kobiet decyduje się na zakup bielizny koronkowej. Nic dziwnego, ponieważ jest to towar powszechnie dostępny, ponadto komplety tego typu bielizny wbrew pozorom nie są takie drogie. Sporo o majtki koronkowe przeczytałam na http://www.funfashion.pl/jak-prac-koronkowe-majtki/

Gość gość
Jak dla mnie jeśli bielizna damska to tylko koronkowa :) Tutaj mają świetne komplety: https://diores.pl/