Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skinny

Zrobiło mi się coś...

Polecane posty

Gość lilka79
jeszcze do tego boli przy naciskaniu - rak to to zaden na 100%. nie przejmuj sie, ropa jest gleboko i dlatego nie da rady wycisnac. Nic na sile, poczekaj z tydzien, posmaruj czyms odkazajacym, moze byc propolis i juz

Gość lilka79
pani mmmm - lekarz nic nie zrobi z malym kaszakiem. Duze kaszaki sie nacina i wyciska a male same sie wchlaniaja.

spoko, pozmarowalam narazie mascia ichtiolowa ktora mi kiedys wyciagnela kroste taka od wody morskiej na pupie ;) moze na to tez podziala :)

Gość dodododo
myślę, że może to być włókniak.Ja takie coś miałam trzy razy w okolicach warg-pachwiny. Za pierwszym razem dostałam od ginekologa skierowanie do chirurga,ponieważ bielizna mi ten guzek podrażniała. Chirurg wyciął TO w znieczuleniu miejscowym i wysłał do badania.Badania wykazały iż jest to włokniak czyli bzdeta. Przy drugim razie historia się powtórzyła, a za trzecim razem sam zniknął. Chirurg stwierdził, że mam zaburzoną gospodarkę płynami. Myślę, że nie masz się czym martwić. POZDRAWIAM i sorki za byczki.

Gość mm232
?

Gość kasia 2007
ajamam cos podobnego.Tylko to jest duza gula w srodku pochwy.miałamostatnio stan zapalny ginekolog mi przepisał jakies tabletki dopochwowe i mi wylazło to ciulstwo >Jest nawet duzo.Za tydzien idedo gina bomamnarazie okres.jak myslicie czy to moze byc własnie ten ropien ?????

Gość iskra1990
to na 100% kaszak... mialem takie cos miesiac temu... poszedlem do chururga( oczywiscie mialem skierowanie) i mi wycial to... bezbolesnie,szybko i po klopocie. radze tez tak zrobic:)

Gość onkajaj
Ja mam podobnego coś i cholernie boje sie co to jest