Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mia

krew w moczu

Polecane posty

Gość mama mia

dziewcyny !! co to moze byc mam krew w moczu i przy oddawaniu moczu strasznie mnie piecze kobieta czesc ciała.Do jakiego lekarza mam sie zglosic .Czy ogolny lekarz wystarczy?czekam na szybka odpowiedz

Gość hm hmmm
lec do jakiegokolwiek lekarza i to migiem! to moze byc np. cos z nerkami, ale niezbedny jest lekarz i to natychmiast

miałam tak przy zapaleniu pęcherza. Idź jak najszybciej do internisty - przepisze pewnie antybiotyki. Jak to zaniedbasz doprawisz sobie nerki. _______________________________- www.vanilla-cafe.net

Gość moze ja sie wpisze
Witam!! Moze byc to zapalenie pecherza, ale moze to tez byc np odmiedniczkowe zapalenie nerek. Obecnie koniecznie wykonaj badanie ogolne moczu, posiew moczu ( popros w aptece o specjalny wyjalowiony pojemnik do badania posiewowego). Lekarz ogolny ( mozesz sie tez wybrac do ginekologa w tej sprawie) przepisze leki ( rozkurczowe, antybiotyki, ktore wskaze antybiogram przy posiewowym badaniu, prawdopodobnie ziola, ew. pzreciwbolowe). Powinnas zrobic rowniez badanie USG jamy brzusznej ze szczegolnym uwzglednieniem nerek. Obecnie pij duzo sokow zurawinowych, jedz konfiture zurawinowa, duzo witaminy C, zakwaszaj organizm, do podmywania Tantum rosa, lub Lactacyd femina plyn ginekologiczny. KONIECZNIE IDZ DO LEKARZA JAK NAJSZYBCIEJ I WYKONAJ BADANIA!! Ogolne moczu Posiew moczu USG jamy brzusznej Zycze zdrowia!!

Gość nefro
Do nefrologa, a póki co natychn=miast do internisty!!!!

Gość Axaa
to mogą być kamienie, idź do lekarza