Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilooo

Bardziej niebieskie oczy!

Polecane posty

Gość lilooo

Jak podkręcić naturalny kolor oczu? Chciałabym , żeby oczy były bardziej niebieskie :) żeby były wyraźne, bo móje naturalne są lekko przygaszone ;(

Gość czysta przeźroczysta
załóż bluzkę w czystym niebieskim kolorze, najlepiej lekko turkusowym, albo kolczyki w takim kolorze - zobaczysz jaki efekt :)

Gość jsadddda
Na ilu jeszcze forach założysz ten topik? Ludzie ci odpowiedzieli, czego jeszcze chcesz? Zapomniałas założyć ten topik na forum samochodów i komputerów - tylko tam cię nie ma.

Gość liloo
skoro były już takie topiki, to poproszę o link, bo ja ich na pewno nie zakładałam ale chetnie poczytam. Co do kolczyków - pewnie wypróbuje, może nawet jakieś cienie kupiłabym, tylko musiałyby mocno kontrastować z tęczówką :)

Gość bbyyycc
Jesli chcesz np jednorazowo nagle mieć niebieściutkie oczka to polecam szkła kontaktowe takie jednorazowe w kolorze niebieskim .... z tego co wiem to są dośc drogie jak na jeden raz ...

Gość vvttee
Polecam szkła kontaktowe w kolorze niebieskim ... ale są dośc drogie...

Gość anasztażjaa
Miałam szafirowe soczewki kontaktowe - wygladały rewelacyjnie, ale koszt to 79 zl

Gość lilooo
Dziękuję za odpowiedzi, co do soczewek to jeszcze przemyślę tę opcję - z pewnością miłoby było tak diametralnie zmienić tęczówkę, ale ja nie noszę okularów :( A czy taklie kolorowe soczewki są dostępne też bez mocy jako zeówki?

Gość oczywiście
Szczerze to ja nawet nie wiem czy w ogóle produkują kolorowe szkła w celu korygowania wad wzroku ale dla ludzi bez wady wzroku to jak najbardziej są tworzone tylko dla celów zmiany tęczówki

Gość ....nowa......
opalenizna ładnie podkreśla niebieski kolor oczu:)solarium wyjdzie ci taniej niż soczewki:)

Gość ametystka
Pewnie , że są kolorowe soczewki korygujące - na pewno Ciba Vision robi kolorowe z mocą , ja mam wadę -3 i noszę Freshlooki nadające brązowy połysk oczom.

Gość no nie fiem
a ile kosztuja takie soczewka korugujace wzrok??tez szukam brazowych amoze zielonych-na jaki okres sa stosowane

Gość lilooo
Hi, to skoro są dostępne zerówki z kolorowych soczewek, to przemyślę tę opcję ;) bo mogłaby to być całkiem zabawna zmiana w wyglądzie :)