Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosnko

80-63-90

Polecane posty

Gość sosnko

do tego 161 i 51 kg co o tym myslicie?

Gość nr telefonu
??

Gość maleńko w biuście
:O

Gość typowa gruszka
:P

Gość nic specjalnego
dupę masz za dużą

Gość oooo
a juz sie cieszyła...hehe :P

Gość przy tym wzroście
to tragedia wielka dupa płaska jak decha przykro mi

Gość a czemu pytasz
za dobry humor masz i chciałaś by ktoś cię zdołował?

Gość zdrowie jak jest
a ja mam tak 82 62 83 może być?

Gość szczuplaczek z ciebie
to do tej powyżej, ale chyba jak chłopak musisz wyglądać, bo masz malutkie wcięcie i zero bioder no chyba, ze ma sz 160cm wzrostu to jest ok:)

Gość nie przejmuj siee
o biuscie sie nie wypowiadam, ale dupe masz w sam raz, a te zazdrosne pizdy co uwazaja, ze 90 cm to duza dupa, to maja nasrane i sa zakompleksione, bo same pewnie maja waskie bioderka, do tego plaskie posladki. Niestety taka prawda - w Polsce 99% lasek ma plaskie dupy, moze i maja duze cyce, ale co z tego jak z tylu i z boku od pasa w dol nie ma nic, buehehehe. Ja mam 63 talie i 93 biodra, do tego jedrne i umiesnione posladki, bo trenuje, i kazdy facet uwielbia moja dupe duze zaczynaja sie od 100 wzwyz, tak wiec powtarzam: nie czytaj tych glupot

Gość latynosska
Racja - polki maja male i plaskie tylki, niestety. Teraz juz wiecie dlaczego faceci na calym swiecie uwielbiaja latynoski - bo maja kobiece i ksztaltne biodra i sa zajebiste w lozku. 90 cm to nie jest duzo, jest w sam raz - jesli do tego masz wystajacy tylek, to juz w ogole... Dodam jeszcze, ze minely juz czasy cyckow - teraz liczy sie dupa. Zreszta u facetow panuje opinia, ze cycki sa ok na poczatek, ale dupa zdecydowanie wazniejsza.

Gość DO nie przejmuj sie
co innego mić 170cm i wiecej no i 90 cm w biodrach, a co innego 170cm i mniej i 90cm w biodrach jeśli jest się wysokim to nawet 100cm w biodrach nie przeszkadza, bo tego nie widać, ale jak jest sie niziutką osóbką 161cm to niestety widać każdy centymetr i 90cm to zdecydowanie za dużo przy takim wzroscie

Gość stronaglowna
ja mam bardzo podobne wymiary a wzrost ten sam i raczej nie jestem za gruba :-D:-D

Gość do tych wypowiedzi powyżej
dotyczących tego,że u osób niższych 90 w biodrach to dużo, no dziewczyno nie osmieszaj sie, bo twój brak wiedzy jest żenujący, tym bardziej,że na każdym tego typu topiku piszesz to samo nie wazne ile masz wzrostu, 90-60-90 sa idealnymi wymiarami, zarówno dla kobiet dwumetrowych, jak i tych co mają nawet 140cm!! tu chodzi o objętość najlepiej jak spytasz sie jakieś szczupłej niskiej koleżanki jakie ma wymiary

Gość esyfloresy
ja mam 65 w talii i 93 w biodrach przy164 i mi mowia ze jestem szczuplutka chudzinka wiec nie brzdekajcie ze to duzo